מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חושש שיש לי צלקת בפין.בחור צעיר 2303/05/2023
שלום רב, אני בן 23 ובחודש מרץ קמתי בבוקר עם זקפה די חזקה ללא שום גירוי מיני לפני כן(אולי זה זקפת יתר?), וכשהתמתחתי עם הגב למיטה בזמן שהשמיכה שלי הייתה מעל לאיבר המין שלי שמעתי שני קליקים, מהפין ובתוך שנייה הזקפה ירדה במהירות, (אני רוצה להוסיף שהשמיכה שלי ממש עבה), לא הרגשתי שום כאב/נפיחות אחרי המקרה רק שרף לי הפין קצת, אחרי מספר שעות הלכתי לאורולוג בבית החולים והוא בדק לי את הפין והוא החליט שהכול שם תקין, ולפני כמה ימים גיליתי שיש לי צקלת כזאת בבטן הפין, כאילו כאילו מתחת לfrenulum בזמן כשהפין רפוי, וגם הגעתי למצב שיש לי עודף עור, והקטע הוא זה שאני יכול למשוך את העור שלי וישארו לי סימנים בפין, וגם יש הצטלקות בפין ורידים נפוחים מאוד בזמן שהפין רפוי, ואני גם מרגיש ספוג קשה כזה בגב הפין, כנראה אלו הרקמות של הפין, וזה בדיוק חודשיים אחרי המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקת בפין
ד''ר יוסף שמואלי10/05/2023אם אין הפרעה בזקפה, כנראה שאין נזק משמעותי לפין. אם קיימים ספקות, פנה שוב לאורולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)