סונר טרנסרקטלי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סונר טרנסרקטלי
    שי
    02/07/2008

שלום, בן 30 סובל זה תקופה ארוכה מכאבים באגן ופי הטבעת - מגיע למצב שאני כבר לא יכול לשבת, אני מרגיש ממש בעירה בפי הטבעת ולפעמים רק הצד השמאלי בחודשים האחרונים סובל גם מתסמינים של תכיפות בתן שתן כאבים באשך השמאלי כאבים בגב השמאלי הייתי אצל פרוקטולוג 5 פעמים וכל פעם הוא אמר לי שהוא לא רואה בעיה. הוא הפנה אותי לאורולוג שעשה לי בדיקת דם זרע שתן ואולטרא הסאונד ובממצאים הכל היה תקין הלכתי לאורולוג אחר שעשה לי שוב בדיקה רקטלית הוא אמר שיש לי רגישות קלה בערמונית ואמר שכנראה אני סובל מתסמונת האגן הדואב ורשם לי אנטיביוטיקה ציפרו של טבע לשלושה שבועות ואמר שלא בטוח שגם זה יעזור. חזרתי לפרוקטולוג ששלח אותי לבדיקת סונר טרנס רקטלית שאלותי הן: האם בבדיקת סונר טרנס רקטלית ששלח אותי הפרוקטולוג בודקים ורואים גם את הערמונית? האם יש טעם בליקחת אנטיביוטיקה כ"כ הרבה זמן למרות שלא נראו בעיות בבדיקות? האם יש קשר בין כאבים בישיבה לערמונית? ואם כן מה עלי לעשות אני כבר לא מצליח לתפקד בישיבה בעבודה? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סונר טרנסרקטלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי

ד''ר נחום זילבר
    06/07/2008

אני מתפלא שאחרי תקופה כה ארוכה של סבל רק עכשיו אתה מגיע לבדיקת TRUS.
    יתכן וישנה דלקת ערמונית אקוטית שגורמת לכל התסמינים ולאחר בדיקה זו, תהיה אבחנה ואפשר יהיה להתחיל טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך שאלה נוספת

שי
    11/07/2008

אחרי כמה ימים שלקחתי ציפרו הפסקתי בגלל קושי בבליעת הכדורים, האנטיביוטיקה עשתה לי לא טוב.. הרופא החליף לי לכדורי מינוקלין 100 פעמיים ביום, קראתי שהכדור הוא לבעיות אקנה!! האם הכדורים טובים לפרוסטטיטיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה

שי
    11/07/2008

בבדיקת סונר ששלח אותי הפרוקטולוג ולא האורולוג בודקים גם את הערמונית? או שרק את שריר הספאזם כמו שכתוב בהפניה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

ד''ר נחום זילבר
    11/07/2008

בודקים את כל האזור התחתון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו