מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סונר טרנסרקטלישי02/07/2008
שלום, בן 30 סובל זה תקופה ארוכה מכאבים באגן ופי הטבעת - מגיע למצב שאני כבר לא יכול לשבת, אני מרגיש ממש בעירה בפי הטבעת ולפעמים רק הצד השמאלי בחודשים האחרונים סובל גם מתסמינים של תכיפות בתן שתן כאבים באשך השמאלי כאבים בגב השמאלי הייתי אצל פרוקטולוג 5 פעמים וכל פעם הוא אמר לי שהוא לא רואה בעיה. הוא הפנה אותי לאורולוג שעשה לי בדיקת דם זרע שתן ואולטרא הסאונד ובממצאים הכל היה תקין הלכתי לאורולוג אחר שעשה לי שוב בדיקה רקטלית הוא אמר שיש לי רגישות קלה בערמונית ואמר שכנראה אני סובל מתסמונת האגן הדואב ורשם לי אנטיביוטיקה ציפרו של טבע לשלושה שבועות ואמר שלא בטוח שגם זה יעזור. חזרתי לפרוקטולוג ששלח אותי לבדיקת סונר טרנס רקטלית שאלותי הן: האם בבדיקת סונר טרנס רקטלית ששלח אותי הפרוקטולוג בודקים ורואים גם את הערמונית? האם יש טעם בליקחת אנטיביוטיקה כ"כ הרבה זמן למרות שלא נראו בעיות בבדיקות? האם יש קשר בין כאבים בישיבה לערמונית? ואם כן מה עלי לעשות אני כבר לא מצליח לתפקד בישיבה בעבודה? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר נחום זילבר06/07/2008אני מתפלא שאחרי תקופה כה ארוכה של סבל רק עכשיו אתה מגיע לבדיקת TRUS.
יתכן וישנה דלקת ערמונית אקוטית שגורמת לכל התסמינים ולאחר בדיקה זו, תהיה אבחנה ואפשר יהיה להתחיל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך שאלה נוספת
שי11/07/2008אחרי כמה ימים שלקחתי ציפרו הפסקתי בגלל קושי בבליעת הכדורים, האנטיביוטיקה עשתה לי לא טוב.. הרופא החליף לי לכדורי מינוקלין 100 פעמיים ביום, קראתי שהכדור הוא לבעיות אקנה!! האם הכדורים טובים לפרוסטטיטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
שי11/07/2008בבדיקת סונר ששלח אותי הפרוקטולוג ולא האורולוג בודקים גם את הערמונית? או שרק את שריר הספאזם כמו שכתוב בהפניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד''ר נחום זילבר11/07/2008בודקים את כל האזור התחתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)