טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר, אני בן 38, רווק. נוטל מזה כ20 שנה תרופות SSRI'S לאיזון התקפי פאניקה ודיכאון קל משני. בעברי נטלתי גם פרופסיה כשנה. שנים רבות אני סובל מהפרעות בזקפה, שפיכה מעוכבת, בעיות חישה בפין וירידה בהנאה מאורגזמה. ניסיתי ויאגרה וסיאליס - הטבה זניחה והמון תופעות לוואי.
ברור לי שאני סובל מ - Post-SSRI Sexual Dysfunction ואני מבין שלא כ"כ יודעים איך לטפל במצב הזה. ידוע לך על חידושים בתחום או על מומחה באופן פרטי או ציבורי למצב? אני ממש אובד עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד