מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזקפה וכאבים בן 28יוסי18/07/2023
בן 28, כבר כמה חודשים שיש לי כאב (מין שריפה כזאת) בקצה של הפין באיזור של העטרה ולאט עם הזמן הזקפה שלי נחלשה משמעותית כך שהיום כבר מתקשה להגיע לזקפה מלאה (אם ממש מתאמץ מצליח וגם אז היא קצת רפויה)
בדיקת שתן תקינה וזרם דם תקין. מתוסכל ולא יודע מה יכול להיות? איך פותרים את הכאבים ואיך מחזירים את התפקוד המיני לנורמלי?
יש לציין שהכל התחיל מצריבה בעת מתן שתן אבל הצריבה חלפה אחרי כמה שבועות וכרגע אין צריבה רק מין שריפה באיבר באופן קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בעת זקפה
ד''ר יוסף שמואלי23/07/2023שלום יוסי
התשובה לשאלותיך מאד פשוטה, פנה לבירור אורולוגי מקיף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בדיקות לעושת
יוסי24/07/2023איזה בדיקות כדאי לעשות? הייתי אצל מספר אורולוגים שלא יודעים לתת לי תשובה ועשיתי נראלי כל בדיקה אפשרית והכל יצא תקין (למעט טטסטוסטרון גבוה (27)
אולטרסאונד אשכים ודופלר, אולטרסאונד כליות, שלילת מקרי חירום, אין פצעים או משהו חיצוני על האיבר, אין יחסי מין. אני רק מחכה לבדיקת NPT לוודא שאולי הגורם הוא נפשי אבל אני מרגיש את הכאבים באיבר והתפקוד וכמעט ברור לי שיש מרכיב פיזי (יש לי חשק מיני ואני עדיין מגורה מדברים רק שזה לא מקשיח ל יא תהאיבר משום מה והוא פשוט רדום)
איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)