בעיה בזקפה וכאבים בן 28

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה בזקפה וכאבים בן 28
    יוסי
    18/07/2023

בן 28, כבר כמה חודשים שיש לי כאב (מין שריפה כזאת) בקצה של הפין באיזור של העטרה ולאט עם הזמן הזקפה שלי נחלשה משמעותית כך שהיום כבר מתקשה להגיע לזקפה מלאה (אם ממש מתאמץ מצליח וגם אז היא קצת רפויה)
    בדיקת שתן תקינה וזרם דם תקין. מתוסכל ולא יודע מה יכול להיות? איך פותרים את הכאבים ואיך מחזירים את התפקוד המיני לנורמלי?
    יש לציין שהכל התחיל מצריבה בעת מתן שתן אבל הצריבה חלפה אחרי כמה שבועות וכרגע אין צריבה רק מין שריפה באיבר באופן קבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזקפה וכאבים בן 28

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת זקפה

ד''ר יוסף שמואלי
    23/07/2023

שלום יוסי
    התשובה לשאלותיך מאד פשוטה, פנה לבירור אורולוגי מקיף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקות לעושת

יוסי
    24/07/2023

איזה בדיקות כדאי לעשות? הייתי אצל מספר אורולוגים שלא יודעים לתת לי תשובה ועשיתי נראלי כל בדיקה אפשרית והכל יצא תקין (למעט טטסטוסטרון גבוה (27)
    אולטרסאונד אשכים ודופלר, אולטרסאונד כליות, שלילת מקרי חירום, אין פצעים או משהו חיצוני על האיבר, אין יחסי מין. אני רק מחכה לבדיקת NPT לוודא שאולי הגורם הוא נפשי אבל אני מרגיש את הכאבים באיבר והתפקוד וכמעט ברור לי שיש מרכיב פיזי (יש לי חשק מיני ואני עדיין מגורה מדברים רק שזה לא מקשיח ל יא תהאיבר משום מה והוא פשוט רדום)
    איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו