דלקות חוזרות בשתן מעל לשנה התחילו עם חידוש יחסי מין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בשתן מעל לשנה התחילו עם חידוש יחסי מין
    מישהי מיואשת
    19/07/2023

שלום רב,
    לפני שנה, לאחר חידוש יחסי מין עם בעלי. הייתי בהריון בסיכון ולידה קשה ותקופה מאוד ארוכה לא הייינו ביחסים. התחילו כאבים מאוד חזקים באגן, רגישות בבטן תחתונה ודלקות חוזרות בשתן. לקחתי כמה פעמים אנטיביוטיקה, פעם זינט והיתר Cephalexin. לוקחת כדור אנטיביוטיקה לאחר היחסים (Cephalexin) ובכל זאת הדלקות חוזרות שוב ושוב. והאינטביוטיקה כבר לא עוזרת גם כשיש דלקת אקוטית, ולוקחת Cephalexin לא מרגישה שיפור.
    בבדיקת אולטרסאוונד תקינה. יש לי הפרשה קצת ירוקה מזה שנה. הרופאה אמרה שזה חסר משמעות ונתנה לי שלושה נרות פולידין ואמרה שההפרשה תעלם ושהיא חסרת משמעות. היא נעלמה כמה ימים וחזרה.
    בבדיקת מטוש נמצא ליקוציטים חיובי וצמיחה ממקור צואתי. הרופאה ציינה שזה חסר משמעות כי יכול להיות שהבדיקה הזדהמה מהעור..
    אני מבדיקה לבדיקה וכואבה מאוד ואבודת עצות
    אני אציין שיש לי כאב מאז שילדתי בעצם הזנב ועברתי בירור שלא יצא ממנו כלום. חשד קוקסידיה ונתנו לי איתופן לכאבים. יש לי בריחת שתן במאמץ (אפילו בצחוק, עיטוש, הרמת תינוק..)
    אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות

ד''ר יוסף שמואלי
    23/07/2023

שלום מיואשת יקרה
    העקרונות לטיפול במיקרים עקשניים אלה הן :
    זיהוי מחולל הדלקות
    טיפול ממושך במשך חודשיםבאנטיביוטיקה ספציפית אליו
    נטילת תרופות המחמיצות את השתן לאורך זמן, בסביבה חומצית קשה לחיידקים להתפתח
    טיפול אנטיביוטי מונע במינון נמוך לתקופה ארוכה, או לקראת קיום יחסי מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו