תרבית זרע מדאיגה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תרבית זרע מדאיגה
    שי
    03/07/2008

ד"ר שלום עשיתי תרבית זרע עם התוצאות: SPERM CULTURE STREPTOCOCCUS FAECALIS 0.0 mic sensitivity ampicil <=2 augmentin derived dalacin c <=8 ועוד שמות של אנטיביטיקות 1)האם יש חיידק זרע וצריך לקחת אנטיביוטיקה ? 2)זה פוגע בזרע? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרבית זרע מדאיגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתבתי שוב יצא מבולגן

עדי
    03/07/2008

ד"ר שלום בתרבית זרע שעשיתי נמצא: sperm culture: streptococcus faecalis 0.0 MIC sensitivity AMPICILI C>=8 CIPROGIS< שמות של אנטיביוטיקות... 1)השאלה היא מה זה החיידק שיש בזרע והאם יש צורך באנטיביוטיקה? 2)אישתי גם צריכה טיפול? 3)אפשר להמשיך לקיים יחסים? 4)לפני חודש תרבית זרע שלילית.יתכן ?? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

ד''ר נחום זילבר
    06/07/2008

אם יש חיידק בזרע וזה מלווה בהופעה של כדוריות לבנות (לויקוציטים) קבל אנטיביוטיקה מהרופא.
    המשך לקיים יחסים. האישה אינה זקוקה לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תודה -שאלה נוספת ברשותך

יואב
    07/07/2008

אני מודאג כי אני ואישתי בטיפולי פוריות ורופא נשים שלה לא כ"כ ידע מה לענות לי. לפני חודש וחצי ביצעתי גם תרבית ללא ממצאים.(ומעט לויקוציטים בספירת זרע ) בבדיקה האחרונה בתרבית היה החיידק הנ"ל ובבדיקת ספירת זרע לא היו לויקוציטים. 1)יכול להיות שהתרבית זוהמה חיצונית? 2)חיידק זה פוגע/יפגע בפוריות שלי? 3)חייב אנטיביוטיקה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטי/ שי

ד''ר נחום זילבר
    08/07/2008

אם החיידק ישנו בזרע תתכן ירידה באיכות הזרע ובפוריות. הטיפול המומלץ אנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו