מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זקפה, וכאבים בשופכה, והרגשה שהפין התקצר/מכווץ בזמן ריפיון ובעת זקפהיוסי31/07/2023
שלום דוקטור שמי יוסי בן 24 ואני רוצה לשתף אותך במקרה שלי, לפני כמספר חודשים היה לי פירפירזם לא איסכמי, קמתי זה לא ירד, חזרתי למיטה התמתחתי עם הפין בתקווה שזה ירד, כי חשבתי שמדובר הזקפה רגילה, ושמעתי 2 קליקים מהמפשעה, תוך שנייה הזקפה ירדה, לא היה שטף דם או כאב, רק שרף לי ברמה בינונית, הפין היה פשוט כמו ג'לי, ממש כמו גומי קטן ומוזר, אחרי המקרה ניסיתי לבדוק אם הפין תקין, אוננתי לרגע במקלחת ואני לא הצלחתי להגיע לזקפה או לחוש באורגזמה, מרוב שוק, חזרתי לישון, קמתי הלכתי למיון, האורולוג בדק לי את הפין הוא לא שאל לגבי הזקפה, אמר שהכול תקין וזה נגמר בכלום, אחרי מספר שבועות אני יושב לאונן ואני מרגיש שיש לי גושי בשר בפין והוא ממש חלש ללא שום רגש, וגם פתאום לפני חודש צצה לי בבוקר זקפה מעוקלת למטה כמו שעון חול והצד של הפין למעלה היה נפוח כמו בלון, וגם כשאני מאונן אני מרגיש שיש לי גוש למעלה בפין, וחור כזה באמצע גב הפין, הלכתי לפני כמה ימים לאורולוג, הוא עשה לי בדיקה, וכתב כך: בבדיקה הפין בגודל תקין, עור תקין במישוש- גוף דחוס מעט בכאב נראה לאחר מקרה pryapizam, ללא סימנים ממשיהים טרומבוזיס, המלצות: המשך מעקב, cream triderm בגוף הפין, בעוד 6 חודשים חוזר לביקור. והוא אמר לי שיש משהו אבל צריך לחכות שזה יתפתח, מה יש לי? והוא גם אמר שיש מצב שישתילו לי תותב לפין ללא שום אפשרות אחרת, מה עומד בפני כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקפה
ד''ר יוסף שמואלי18/08/2023שלום יוסי
הגדרת זקפת יתר או פריאפיזם, זו זקפה מלאה למשך 4 עד 5 שעות ושאיננה יורדת ספונטנית.
יתכן והופיעו לך הצטלקויות מהפעולה שעשית , אך אתה לא מתאר שטפי דם תת עוריים משמעותיים
הייתי שוקל ניתוח תותב רק כמוצא אחרון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)