טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה יש לי כאבים חזקים בגב נשלחתי לעשות אולטרסאונד לכליות ודרכי השתן התגלה כי יש לי הידרונפרוזיס קלה מימין שופכן דיסטלי מעט מורחב ואבן קטנה בפיה בקוטר 5 מ"מ. משום שאני בצבא, אין ממש יחס ויש לי תור רק בעוד כשבוע וחצי לרופא רציתי לדעת אם זה משהו שמצריך לראות רופא דחוף או שניתן לחכות את השבוע וחצי ללא דאגה. תודה רבה ויום טוב! =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדעתי, עקב הכאבים מהם אתה סובל ונוכחות אבן חוסמת בפיית השופכן עליך להיות מופנה בהקדם לחדר מיון על מנת שתטופל. אולם יש לציין שאבן בגודל שכזה יכולה להיפלט באופן עצמוני. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד