מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בערמונית ובעיות בתפקוד המיניחן06/07/2008
דוקטור שלום , אני בן 28 סובל כבר 5 שנים מדלקת בערמונית בבדיקות מצאו חיידק STAPH בכל הבדיקות הוא נמצא - טופלתי בעבר באינספור סוגי אנטיביוטיקה ללא הועיל . ב3 שנים האחרונות לא סבלתי מכאבים אך לפני שבועיים תקף אותי התקף כאבים חדש , יש לציין שאני מקיים יחסי מין קבועים רק עם אשתי ושנולדו לי 2 ילדים בשנתיים האחרונות. כעת הכאבים הם בלתי נסבלים , יש לי דחיפות שתן וזרימה חלשה וכאבים בערמונית , אנטיביוטיקה מנסיון של 10 סוגים שנתנו לי לא פותרת את הבעיה , האם יש פתרון אחר כגון זריקה לערמונית לפחות משהו שיתן לי תקופה נוספת של שקט ?<? מה ניתן לעשות ברמה המינית , החשק המיני ירד והזקפה נפגעה... חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר נחום זילבר08/07/2008הטיפול בדלקת הערמונית עדיין לא כולל זריקות לערמונית. אלא אם כן מוצאים אבצס בבדיקת TRUS .
הטיפול צריך לכלול פרט לאנטיביוטיקה גם טיפול תומך, כגון: חימום, חומרים נוגדי דלקת וכו'.
החשק והזקפה יחזרו עם ההטבה בדלקת באמצעות הטיפול או לחילופין תצטרך טיפול נוסף בבעיה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לתשובתך
חגי12/07/2008מדוע אם כן לא משתמשים בזריקות אנטיביוטיקה ישירות לערמונית כטיפול אפשרי לחולים ? במיחוד עבור איבר כמו הערמונית שהוא חבוי , רבוי חללים ובעל ספיגה נמוכה לאנטיביוטיקה... נראה לי שזריקה ישירה יכולה לחסוף לחולי דלקת ערמונית חודשים של סבל ולקיחת אנטיביוטיקה אומנם מדובר התהליך חודרני היכול לגרום זיהום אבל תנו לחולים את האופציה להחליט, בדיוק כמו בדיקור מי שפיר שגם הוא תהליך חודרני ומסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגי/רון
ד''ר נחום זילבר17/07/2008מקום למחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)