דלקת בערמונית ובעיות בתפקוד המיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקת בערמונית ובעיות בתפקוד המיני
    חן
    06/07/2008

דוקטור שלום , אני בן 28 סובל כבר 5 שנים מדלקת בערמונית בבדיקות מצאו חיידק STAPH בכל הבדיקות הוא נמצא - טופלתי בעבר באינספור סוגי אנטיביוטיקה ללא הועיל . ב3 שנים האחרונות לא סבלתי מכאבים אך לפני שבועיים תקף אותי התקף כאבים חדש , יש לציין שאני מקיים יחסי מין קבועים רק עם אשתי ושנולדו לי 2 ילדים בשנתיים האחרונות. כעת הכאבים הם בלתי נסבלים , יש לי דחיפות שתן וזרימה חלשה וכאבים בערמונית , אנטיביוטיקה מנסיון של 10 סוגים שנתנו לי לא פותרת את הבעיה , האם יש פתרון אחר כגון זריקה לערמונית לפחות משהו שיתן לי תקופה נוספת של שקט ?<? מה ניתן לעשות ברמה המינית , החשק המיני ירד והזקפה נפגעה... חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן

ד''ר נחום זילבר
    08/07/2008

הטיפול בדלקת הערמונית עדיין לא כולל זריקות לערמונית. אלא אם כן מוצאים אבצס בבדיקת TRUS .
    הטיפול צריך לכלול פרט לאנטיביוטיקה גם טיפול תומך, כגון: חימום, חומרים נוגדי דלקת וכו'.
    החשק והזקפה יחזרו עם ההטבה בדלקת באמצעות הטיפול או לחילופין תצטרך טיפול נוסף בבעיה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתשובתך

חגי
    12/07/2008

מדוע אם כן לא משתמשים בזריקות אנטיביוטיקה ישירות לערמונית כטיפול אפשרי לחולים ? במיחוד עבור איבר כמו הערמונית שהוא חבוי , רבוי חללים ובעל ספיגה נמוכה לאנטיביוטיקה... נראה לי שזריקה ישירה יכולה לחסוף לחולי דלקת ערמונית חודשים של סבל ולקיחת אנטיביוטיקה אומנם מדובר התהליך חודרני היכול לגרום זיהום אבל תנו לחולים את האופציה להחליט, בדיוק כמו בדיקור מי שפיר שגם הוא תהליך חודרני ומסוכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגי/רון

ד''ר נחום זילבר
    17/07/2008

מקום למחשבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו