מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה באופציות לטיפול בהגדלת איבר המיןאנונימי20/01/2025
אני בן 19 איבר המין הוא 12-13 סנטימטר שהוא זקוף עובי בין 2-3 סנטימטר גודל לא טבעי בכלל הגובה שלי מטר 60 אני בעבר עישנתי גראס וסיגריות מגיל קטן וסמים פסיכודלים בגיל יותר מאוחר היום שאני נקי כבר חצי שנה וגם בין הזמנים שהשתמשתי היו הפסקות קצרות אך עדיין איבר המין לא גדל ונשאר בגודל של נער בן 13 אשמח לדעת מה עליי לעשות אם יש אפשרות בכלל לניתוח לטיפול אצל רופא מקצועי בית חולים וכו השתמשתי בכדורים לא באמת עזר ויש לי בת זוג אך יודע לבצע אקט מיני כמו שצריך מדגיש את התשוקה המינית אבל עדיין נשאר בחוסר ביטחון ואמונה שהבת זוג מסופקת ולפעמים זה בא ליידי ביטוי בסקס גרוע וגם שמחליף מגדים ליד אנשים מתבייש ומסתתר כזה במיוחד שהוא רפוי הוא ממש קטן שזה מצחיק אפילו אותי ומפחיד גם כי אני בן 19 וזה גודל של ילד בן 13 וזה מציק ואני חסר אונים ולא יודע מה לעשות ובדעתי שאפילו ניתוח לא יעזור באמת זה מקרה שאני חושב שאף רופא עוד לא נתקל חשוב לי לדעת מה מוטל עליי לעשות אם העישון סיגריות ואלקטרונית עדיין מזיקים יש אופציה שזה יכול לגדול טבעי אם אפסיק לעשן אשמח לשמוע את כל האופציות הקיימות בשביל עזרה ולהגדיל את איבר המין אפילו רק שיהיה יותר עבה משמעותית כי המראה לא נעים בכלל ולא גברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)