טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום,
יומיים שאני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה, האיבר נוטה כלפי מטה.
עד לפני יומיים היו לי זקפות חזקות וזה נורא מוזר עכשיו.
אין לי כאבים או סימנים חיצונים.
האם זה יכול להיות התופעה של שבר הפין?
האם זה יכול להופיע גם כשאין כאבים?
ואם לא, אז אולי משהו שאכלתי גרם לזה?
אני רק בן 23
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ניראה לי שקיימת בעיה פיסיולוגית. יתכן שבעקבות המתח הזיקפה לא חזקה במיוחד. בחן עצמך בעוד שבוע שבועיים ותראה מה התוצאה. אם לא היתה טראומה לאזור הפין, אין סיבה שיהיה שבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום,
האיבר שלי ניראה כאילו הוא נפול, שהוא בקושי עומד אז הוא פונה מטה כאילו יש בעיה בגידים, אני חושב שזה הבעיה, השאלה אם יש משהו שאפשר לעשות על-מנת שהפין יעמוד זקוף ויפנה לכיוון מעלה?
תודה רבה
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד