מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בspasmexאריק09/07/2008
לדר זילבר שלום!! אני בן 33 סובל מבעיות במתן שתן וגם בתכיפות במתן השתן הבעיה העיקרית היא בשסתומים לא בשלפוחית השתן שכן אני משתין בתשלומים כמו שאומרים לא הכל מה שגורם לי לתכיפות במתן שתן כי אני תמיד מרגיש לא מרוקן מספיק אני משתמש בקסטרל 10 מג אחרי שאמרתי לרופא שבחודשים האחרונים אני סובל מבעיה שאחרי שאני הולך לשירותים פשוט כמה טיפות מרטיבות לי את התחתון ולא נעים כל כך אני רוצה לציין שאין לי בריחת שתן כחה ביום יום רק אחרי שאני מתפנה ישנם כמה טיפות שמרטיבות לי וזה לא נעים לכן בקשר לתכיפות שתן וההרטבה הזו האורולוג שלי רשם לי את התרופה spasmex הוא אמר שיכול להיות שתהיה לי עצירת שתן אים כי הוא לא מאמין שבגילי זה כל כך רלוונטי אני האמת די חושש להשתמש בתרופה הזו גם כחה קשה לי להתרוקן ואים אני אשתמש בה אני חושש שהשתן יעצר לי לגמריא שכן לפי הבנתי היא עושה פעילות הפוכה מהקסטרל אשמח לקבל עצה ממך בתודה אריק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר נחום זילבר11/07/2008האם עברת בירור בבעיתך?
האם עשית בדיקת אורודינמיקה?
בגילך-אין בעיה לתרופות האנטיקולינרגיות (אחת מהן - הספזמאקס) מבחינת עצירת השתן.
אתה יכול להשתמש בשתי התרופות במידה והן עוזרות לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)