ד"ר עזרתך בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ד"ר עזרתך בבקשה
    יואב
    10/07/2008

אני אובד עצות בן 30 נשוי ללא מחלות לפני חודש וחצי התחילו לי כאבי גב תחתון ומיחושים בבטן תחתונה שהקרינו לרגליים. אורטופד טוען שיש נקודה כואבת בגב ומכאן הכאבים. ובבדיקות לא עלה כלום. פניתי לאורולוג כאשר הוא בדק ערמונית טען שיש דלקת ערמונית כרונית נבהלתי ופניתי לעוד אורלוג אשר גם הוא בדק ערמונית וטען כי איננה רגישה. בדיקת תרבית שתן ותרבית זרע שליליים.ספירת זרע ללא לויקוציטים. לציין שאין לי צריבה במתן שתן או בשפיכה ורק מידי פעם עקצוצים בקצה הפין וכאבים בפי הטבעת בישיבה. 1)האם ניתן לאבחן או לשלול דלקת ערמונית כרונית ע"י מישוש בלבד? 2)האם אי נוכחות של לויקוציטים בספירת זרע שולל דלקת ערמונית כרונית? 3)כאבי גב תחתון נמשכים-האם להמשיך לאתר הבעיה בכיוון של ערמונית? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר עזרתך בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יואב

ד''ר נחום זילבר
    11/07/2008

לעיתים, עפ"י תלונות המטופל ובדיקה ריקטלית ניתן לאבחן כי מדובר בערמונית מודלקת.
    2. לא
    3. נסה גם כיוון אורטופדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

משה
    13/07/2008

תודה ד"ר ציינתי בפניך שאני מרגיש כבר שבועיים סוג של צריבה/עקצוץ בקצה הפין לסירוגין בנוסף לסימנים שתיארתי... 1)האם יש צורך לטפל בתסמין הנ"ל או לתת זמן לחלוף? 2)זה יכול להיות סימפטום של דלקת ערמונית? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה/יואב

ד''ר נחום זילבר
    17/07/2008

1. הזמן ירפא +שתיה מרובה.
    2. יכול להיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו