צריבה בשתן-דחוף

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן-דחוף
    אביב
    15/07/2008

לפני כחודשיים קיימתי מגע מיני לא מוגן ולאחר מספר ימים החלה צריבה בשתן שהתחזקה עם הזמן.הצריבה מופעיה לאחר מתן השתן ונמשכת כ 2 דקות.טופלתי חודש שלם ב 4 סוגי אנטיביוטיקה אולם זה לא עזר(כנראה בלל האנטיביוטיקה נוצרה לי גם פיסורה בפי הטבעת) התיאשתי מהרפואה. איך אני ממשיך כעת כדיי לפתור את הבעיה מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בשתן-דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביב

ד''ר נחום זילבר
    17/07/2008

האם עשית בדיקת תרבית של ההפרשה או של השתן או שך הזרע?
    בד"כ אם זו מחלת מין הטיפול הוא הזרקה תוך שרירית חד פעמית של אנטיביוטיקה חזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בשתן

אביב
    18/07/2008

עשיתי בדיקות שתן וזרע ולא נמצאו חיידקים.אולם ביום יום יש לי הפרשות ולאחר מתן שתן יש לי דליפה.ובזמן האחרון החלו גם כאבים בצדדים במותניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביב

ד''ר נחום זילבר
    23/07/2008

אם יש כאבים במותניים בצע US של הבטן.
    אם יש הפרשות-יש לקחת תרבית ישירה מהחומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו