שאלה דוק...

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה דוק...
    יוסי
    19/07/2008

שלום דוקטור ...בזמן האחרון עוברת עליי תקופה שבחיים לא קרתה לי בעבר ... יותר מידי פעמים קורה לי שאני מגיע למגע מיני עם בחורה ואין לי זקפה..כלומר עד שהבחורה לא מתאמצת שהוא יזדקף זה לא קורה ! וגם קרה לי כמה פעמים שהיא התאמצה וזה עדיין לא עזר ... אם או בלי קשר ירד לי החשק ממגע מיני דרסטית! אני כבר לא חותר ליצירת קשרים וסוג של נמאס לי כבר לתת הסברים לבנות כי בכל זאת זה מעמיד אותך במצב לא נעים כל פעם מחדש...לצורך העיניין בחיים לא היתה לי בעיה של אימפוטנציה ובחיים לא לקחתי תרופות..אני כן מעשן ואני חושש שאולי זה משפיע... דוקטור השאלה שלי היא האם המצב הזה מוכר? ויותר מכך האם זו תופעה רפואית או שזה משהו פסיכולוגי(כי כולם אומרים שזה אולי נובע מלחץ אבל באמת שבאקט עצמו אני הכי משוחרר שיש ) ? שאלה אחרונה והיא מתקשרת לראשונה היא האם באמת יש דרך רפואית שיכולה לשלול או לאשר אימפוטנציה חד משמעית ! בדיקות דם או סוג של בדיקה אחרת.. אודה לך מאוד על תשובתך....יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דוק...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוסי

ד''ר נחום זילבר
    23/07/2008

בצע בדיקות הורמונים בדם. אולם נראה שהבעיה היא פסיכולוגית ואתה נכנס בהדרגה למצב של חרדת ביצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו