עודף פרוגסטרון

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עודף פרוגסטרון
    מישהו
    23/07/2008

שלום.. אני בן 21 סובל מירידה בחשק המיני ב3 השנים האחרונות, קושי בהגעה לאורגזמה, זקפה חלשה וקושי לשמור על הזקפה. ביצעתי בדיקת זרע שיצאה תקינה, בדיקת כליות + אשכים שגם יצאה תקינה. בבדיקת הורמונים נמצאו התוצאות הבאות: Prolactine 270 LH - Luteinizing Hormone 4.6 Progesterone 4.2 Testosterone Total 24.2 רשום לי בתוצאות שהגבול העליון של פרוגסטרון זה 3.88 זה לא ניראה לי הרבה מעל הגבול. השאלה שלי האם זה יכול להיות הגורם לבעיות? האם יש סיכוי להציל את חיי המין שלי? אני ממש נואש כבר דוקטור.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו.

מישהו
    23/07/2008

גם יש לי ייצור זרע מועט... לא כמו פעם פעם שהייתי "גומר" היה יוצא לי שפריץ היום זה ממש קצת ובטיפטוף. גם אין לי זקפת בוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר נחום זילבר
    23/07/2008

יש מקום לברר את כל הנושא. כולל: תיפקוד מיני; מצב הורמונלי; איכות הזרע וכו'. פנה לאורולוג המטפל בנושאים אלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו