מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וירקוצלהאבי..א29/07/2008
שלום רב מבדיקת אולטרסנד שעשיתי התברר שיש לי וירקוצלה דגרה 2-3 באשך שמאל בלבד מהו הטיפול שאתה ממליץ אליו תקופה די ארוכה אישתי לא מצליחה להכניס להריון בעצת רבנים הוצע לי לקחת כדורים מבצי שור (כדורים טבעיים) אומרים שזה יחזק את הזע כי הזרע חלש ואין לזרע מספיק כח להגיע לביצית. לפי ארבע חודשים אישתי נכנסה להריון בדרך טבעית אך העובר אפסיק לגדול... והיה צורך להפסיק את ההריון ראוי לציין שהידעה לכך שהזרע חלש היא קרוב ל8 חודשים.. אבקש את הצעתך ותגובתך בהקדם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר29/07/2008לפי האולטרסאונד מדובר בוריקוצלה בינוני. אולם, כאשר איכות הזרע ירודה והאישה אינה נכנסת להיריון צריך לטפל בדחיפות בוריקוצלה ולעבור ניתוח. ביצים של חיה זו או אחרת לא יועילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירקוצלה
אבי30/07/2008האם הטיפול היחיד שיש זה ניתוח ??? לפני כחמישה חודשים אישתי נכנסה להריון טבעי.(ההריון הופסק בגלל שהעובר לא גדל.... ראוי לציין שחודש לפני שאישתי נכנסה להריון עברנו טיפול פוריות (הזרעה)ש זה לא הצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר נחום זילבר03/08/2008הטיפול היחידי בוריקוצלה - כאשר הוא הגורם לפגיעה באיכות הזרע - הנו גישה ניתוחית.
במידה ויש כניסה להריון בלי ניתוח - מצוין, מעולה וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירקוצלה
אבי..א04/08/2008בהמשך לשאלותי האם יש כדורים שאני יכול לקחת בלי לעבור את הניתוח (הומלץ לי לקחת כדורים מבצי שור)אומרים שזה עוזר לזרע... במקרה שלי מה אתה ממליץ לי לעשות לעבור ניתוח או לנסות בדרך של הזרעה על מנת שאישתי תוכל להכניס להריון ראוי לציין שהרופא נשים של אישתי ממליץ על הזרעה ..לפי תוצאות הבדיקה של הזרע אשמח לקבל את תשובתך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר נחום זילבר04/08/2008לגבי כדורים, ביצים, וכל השאר- ראה תשובתי הראשונה.
קודם תעשה את הניתוח, תראה את השינוי באיכות הזרע או בכניסת האישה להיריון ואחר כך כעבור חצי שנה שנה, תחליטו אם יש צורך עדיין בהפרייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)