האם אני מזוכיסט?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• האם אני מזוכיסט?
    אלי
    01/08/2008

שלום, אני בן 14 והנושא מעסיק אותי רבות. כאשר אני רואה אישה מרביצה לגבר ומכניעה אותו עומד לי הפין ואני מאוד מתגרה מזה, גם כאשר אישה מחזיקה לי את הידיים או מכניעה אותי גם עומד לי בשני המקרים יוצא לי טיפה של שפיך לאחר כמה דקות ואחריה עוד טיפה וכשאני מנגב עוד טיפה וכו' והדבר נמשך עד שיוצא לי 3-4 טיפות (מבלי להגיע לאורגזמה) חשוב לציין שהנוזל שיוצא לי הוא לא ממש שפיך כי הוא לא לבן אבל הוא בהחלט נוזל שמכיל זרע. אני לא אוהב כאב בכלל ואני לא נוהג להכאיב לעצמי,הוריי לא היכו אותי בעבר או משהו מהסוג הזה. שוב אני לא אוהב כאב מה שמגרה אותי זה עצם המחשבה שאישה מכניעה אותי או גבר אחר. אתה לא יודע כמה הנושא מעסיק אותי ומדאיג אותי,ואני מתבייש לדבר על זה. לכן אני שמח על ההזדמנות לדבר איתך. 1)האם אני נחשב מזוכיסט או סאדיסט? 2)במידה וכן יש סיכוי שזה יעבור לי בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני מזוכיסט?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלי

ד''ר נחום זילבר
    03/08/2008

1. לא בהכרח אחד משניהם
    2. בעתיד כפי הנראה הכל ישתנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו