מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר שלוםאיתמר02/08/2008
ד"ר שלום, אני שוב כותב פה, מצאתי משהו שתומך בסימפטומים שלי: "הרצועה אשר מחברת את הפין לעצם הערווה ומשתרעת לאורך החלק התחתון של הפין, נחתכת בעת הניתוח להגדלת הפין, כדי לאפשר השתרעות ארוכה יותר של הפין. אך למרות זאת, זה יכול להביא להשפעות מנוגדות, כגון שהפין ישאר במצב "תלויי", אפילו בזמן זקפה, ועוד בעיות אפשריות נוספות. זה הוכח בזמן פיתוח הגוף שהגידים והרצועות יתאימו את עצמם לתרגילי מתיחה נישנים ועל ידי כך (ביישום אותה הטכניקה על רצועות הפין) יהפכו לארוכים יותר ויאפשרו לפין לגדול באורך ובהיקף בנוסף לכך שהרקמות הזקפתיות יגבירו את קיבולת הדם, בעת שהם נמתחים במקביל. אני חושב שהרצועות השתחררו גם אצלי ואני ממש מודאג שהפין ישאר נפול כל החיים, בבקשה תגיד לי שניתן לטפל בזה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר נחום זילבר03/08/2008אתה קורא ומצטט מניתוח שאינו מבצעים אותו כעת. לא חותכים גידים ורצועות אלו וגם אצלך לא נחתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)