שאלה חשובה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אלמוני
    03/08/2008

עברת ניתוח כריתת אשך ואני סובל קצת מבעיות זיקפה האם יכול להיות שזה בגלל חוסר בטסטוסטרון כי הבנתי שהאשכים מיצרים אותם ?? ומה אפשר לעשות בנידון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלמוני

ד''ר נחום זילבר
    03/08/2008

השאלה היא: בן כמה אתה? מה הסיבה לכריתת האשך? מהי רמת הטסטוסטרון עכשיו ומה היתה בעבר? פרטים אלה יוכלו לעזור בהבנת הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לשאלתך

אלמוני
    04/08/2008

אני בן 19 ועברתי כריתת אשך בגלל גידול סרטני שהיה בו ואני לי מושג מה הייתה רמת הטסטוסטרון בעבר וגם לא מהי עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמוני

ד''ר נחום זילבר
    08/08/2008

אם האשך הנו תקין במבנהו ובהרכבו, אזי הפעילות המינית תהיה תקינה וגם הזרע לא יפגע.
    רמת טוסטסטרון בודקים בדם יחד עם (הורמוני מין נוספים) תוך שלוש שעות מהתעוררות בבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו