טיפול כוזב

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• טיפול כוזב
    מוטרד
    04/08/2008

שלום רב, מזה כשלושה חודשים אני מטופל אצל אורולוג של הקופה. הבעיה שלי הייתה (ועדיין קיימת) שאני משתין לעתים תכופות ובכמויות מזעריות. והבעיה היותר גרועה היא שיש לי תחושה כל הזמן שאני צריך לתת שתן, תחושה שלא מרפה והיא קיימת כל הזמן(!) עשו לי בדיקות אולטראסאונד ובדיקות שתן אך אלו יצאו תקינות. האורולוג לפי דעתי לא עושה את המירב כדי לגלות את מקור הבעיה, הוא נותן לי כל הזמן כדורים לתקופה של חודש (פרמיקסון, ספזמקס, נוביטרופן...) ואומר לי לראות אם זה עוזר וקובעים לי תור לחודש לאחר מכן. וכאמור, הכדורים לא עוזרים לי. שאלתי היא מה ניתן לעשות חוץ מניסוי וטעיה עם כדורים??? וגם, אולי כדאי לי לפנות לאורולוג פרטי שהוא יותר מומחה מזה של הכללית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כוזב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרד

ד''ר נחום זילבר
    04/08/2008

הבדיקה שאתה חייב לבצע זוהי אורודינאמיקה (Urodynamic) ואחר כך אפשר יהיה להחליט איזה טיפול להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול כוזב

מוטרד
    14/08/2008

האורולוג שפניתי אליו לא מפנה אותי לאורודינמיקה בגלל שלטענתו הבעיה לא חמורה מספיק, עצם העובדה שאני לא מתעורר מזה בלילה מעידה שכאילו הסימפטום קל. ומשום שהבדיקה כרוכה בסיכון מסויים אז עדיף לא לעשות אותה... זה לטענתו. האם יש ממה לחשוש בבדיקת אורודינמיקה? יש באמת חשש שיגרם נזק עקב הבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטרד

ד''ר נחום זילבר
    18/08/2008

אין ממה לחשוש ולא ייגרם נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו