מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשק מיני ירודמישהו06/08/2008
שלום דוקטור יש לי חשק מיני ירוד ב3 שנים האחרונות, בקושי מצליח לגמור מאוננות אפילו, וגם הזקפה לא טובה. הלכתי לבירור עשיתי בדיקות הורמונים הכל תקין, בדיקת זרע תקינה. שמתי לב גם שהשיער שלי נהיה מאוד דליל ובדרך כלל היה לי שיער מאוד מלא אפילו יותר מהממוצע. האם לעבור שוב בדיקת הורמונים? זה ממש מתסכל כי הסיבה היחידה שהיא סיבה "ברורה" לדברים האלה זה ירידה בהורמון וניראה לי שכל הדברים האחרים זה סתם לטחון מים כי ירידה כזאת משמעותית בחשק המיני לא נובעת מסיבות פסיכולוגיות וגם הלכתי ליעוץ פסיכולוגי ואני בטוח שזה לא יפתור לי את הבעיה. יש לי מאוד מוטיבציה ורצון לקיים יחסי מין אבל פשוט החשק איננו. כמה שזה מתסכל.... מה אתה מציע לי לעשות? מה יקרה אם אני יקח תוספת של טסטוטרון? אצלי הוא 24.2 תודה רבה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
מישהו07/08/2008דוקטור בבקשה תגיד לי את האמת... נכון שעדיין לא יודעים מה הסיבה לירידה בחשק המיני שלא הורמונלית או פסיכולוגית? ירידה משמעותית מאודדד היה לי פעם חשק מיני מעל ומעבר והיום כלום. נכון שעדיין לא יודעים את הסיבה? לפחות אני ישלים עם זה (אני לא יודע איך בידיוק אני יכול) אבל לפחות את האמת.. פשוט כל החיים שלי בזבל מגיל כזה שלא יהיה חשק מיני. איזה בחורה תירצה להיות איתי. איך אני יקים משפחה. בא לי למותתתת )))):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מישהו07/08/2008זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בהודעות כמו שלי של בחורים צעירים שפתאום ירד להם החשק המיני והבדיקות תקינות. תאמינו לנו שאם אנחנו אומרים שזה לא פסיכולוגי אז זה לא... לי אין שום מתח. לא בעבודה לא כלום אין שום סיבה לירידה המשמעותית הזאת אלא בטוח משהו שהרפואה לא יודעת עליו. זה כל כך נורא בשבילנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 201.
ד''ר נחום זילבר08/08/20081. האם בדיקות הורמוני המין בדם כולל טסטוסטרון בוצעו בשעה הנכונה? והאם כולם תקינות?
2. במידה ותשובה ל 1 חיובית עליך לפנות לאנדוקרינולוג שינסה לאתר בעיות נוספות הגורמות לחשק הירוד.
3. גם שיחות עם פסיכו-סקסולוג יכולות להועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
מישהו08/08/20081. לא אמרו לי על שעה מתאימה אלא פשוט להיות ער 3 שעות ובצום (מותר מים). כולם תקינות חוץ מהורמון אחד שיצא טיפה מעל המותר. Progesterone שיצא 4.2 כשהטווך נע בין 0.89-3.88 2. ניסתי לפנות לאנדוקרינולוג אבל אמרו לי שחייב הפניה אז הלכתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות לפני. האם יש עוד בדיקות שרק לאנדוקרינולוג יכול לשלוח לעשות או שהיא כיסתה הכל? 3. אני לא רוצה להיות קטנוני אבל אני באמת לא חושב ששיחות יעזרו פה... יש לי בעיה גופנית אמיתית ורצינית כמו שאמרתי גם ירידה במסת שריר ושיער דליל. החשק המיני לא ירד טיפה.. ממש המון.. כמעט ולא נשאר כלום ובאמת שיחות רק יתסכלו אותי עוד יותר. אין לי בעיה לשלב שיחות בנוסף אבל לא במקום הטיפול מאיפה שמקור הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מישהו08/08/2008שיחות עם סקסולוג במקרה שלי זה כמו לשלוח בן אדם שסובל מדיכאון קליני חזק לשיחות עם פסיכולוג במקום טיפול תרופתי ולצפות שהבעיה תיפתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו
ד''ר נחום זילבר10/08/2008אכן עשית את הבדיקות תוך 3 שעות מיקיצה וזה בסדר.
עדיין אני חושב, שהבדיקות לפני ואל האנדוקרינולוג הן מאוד חשובות לך.
אם יש לך כזו התנגדות לפגישה עם סקסולוג- אל תלך (אם כי אינך צודק בהערותיך ובהשוואותיך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)