דלקות חוזרות בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בשתן
    מאי
    22/06/2007

ד"ר שלום!
    לפני כשנה וחצי התחליו לי תופעות חוזרות של דלקות בשתן, שטופלו ע"י אנטיביאוטיקה. בסופו של דבר הדלקת עלתה לכלייה ואז כבר קיבלתי טיפול ב- macrodantin 100 mg במשך כשנה וחצי
    עכשיו הייתי אצל רופא אחר והוא אמר לי להיפסיק להשתמש עם ה- macrodantin ונתן לי 2 תרופות אחרות בשם hiprex ו- spasmex מה דעתך על העניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בשתן

ד''ר נחום זילבר
    24/06/2007

דלקת חוזרת בדרכי שתן אינה מופיעה סתם כך וצריך לברר את הסיבה האנטומית פיסיולוגית להופעתה. יתכן, שכפי שציינת "הדלקת עלתה לכילייה" מדובר אולי ברפלוקס שתן (חזרת שתן מהשלפוחית לכילייה). לבעייה זו צריך לתת טיפול אנטיביוטי ממושך כדי שהכילייה לא תנזק או לחילופין אם הרפלוקס הוא מדרגה גבוהה אזי יש צורך בניתוח של אזור המעבר שופכן-שלפוחית. היפרקס וספזמקס הינם תרופות טובות אולם לא ברור לי הקשר לבעייתך אולי ישנם עוד פרטים שלא מסרת לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מאי
    27/06/2007

שלום לך שוב ד"ר.
    בזמנו עשיתי אולטרסאונד לכלייה והכל היה נראה טוב.
    אני הייתי אצל פרופסור קנטי אם אתה מכיר והוא הביא לי את הספזמקס וההיפרקס. לגבי הטיפול הממושך באנטיביוטיקה ציינתי שלקחתי macrodantinבמשך כשנה וחצי.
    אילו פרטים נוספים עלי לציין בכדי שתייעץ לי לגבי הבעיות שלי
    בתודה מראש מאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר נחום זילבר
    27/06/2007

פרופסור קנטי מבאר שבע הוא אחד הרופאים האורולוגים הטובים ביותר בארץ ואני ממליץ שתמשיך להתייעץ עימו. הוא יענה לך על הכל ומסור לו דרישת שלום ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו