מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקות חוזרות בשתןמאי22/06/2007
ד"ר שלום!
לפני כשנה וחצי התחליו לי תופעות חוזרות של דלקות בשתן, שטופלו ע"י אנטיביאוטיקה. בסופו של דבר הדלקת עלתה לכלייה ואז כבר קיבלתי טיפול ב- macrodantin 100 mg במשך כשנה וחצי
עכשיו הייתי אצל רופא אחר והוא אמר לי להיפסיק להשתמש עם ה- macrodantin ונתן לי 2 תרופות אחרות בשם hiprex ו- spasmex מה דעתך על העניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות בשתן
ד''ר נחום זילבר24/06/2007דלקת חוזרת בדרכי שתן אינה מופיעה סתם כך וצריך לברר את הסיבה האנטומית פיסיולוגית להופעתה. יתכן, שכפי שציינת "הדלקת עלתה לכילייה" מדובר אולי ברפלוקס שתן (חזרת שתן מהשלפוחית לכילייה). לבעייה זו צריך לתת טיפול אנטיביוטי ממושך כדי שהכילייה לא תנזק או לחילופין אם הרפלוקס הוא מדרגה גבוהה אזי יש צורך בניתוח של אזור המעבר שופכן-שלפוחית. היפרקס וספזמקס הינם תרופות טובות אולם לא ברור לי הקשר לבעייתך אולי ישנם עוד פרטים שלא מסרת לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מאי27/06/2007שלום לך שוב ד"ר.
בזמנו עשיתי אולטרסאונד לכלייה והכל היה נראה טוב.
אני הייתי אצל פרופסור קנטי אם אתה מכיר והוא הביא לי את הספזמקס וההיפרקס. לגבי הטיפול הממושך באנטיביוטיקה ציינתי שלקחתי macrodantinבמשך כשנה וחצי.
אילו פרטים נוספים עלי לציין בכדי שתייעץ לי לגבי הבעיות שלי
בתודה מראש מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר נחום זילבר27/06/2007פרופסור קנטי מבאר שבע הוא אחד הרופאים האורולוגים הטובים ביותר בארץ ואני ממליץ שתמשיך להתייעץ עימו. הוא יענה לך על הכל ומסור לו דרישת שלום ממני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)