טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 30. ב4 החודשים האחרונים אני סובלת מכאבי גב שהתפשטו לאגן ולרגל ללא ממצאים אורטופדים לאחר בדיקת שתן בה התגלה דם בשתן נשלחתי לאולטאסאונד בדרכי השתן ללא ממצאים חריגים לגבי הכליות ושלפוחית השתן אך בתשובה נרשם דופן שלפוחית מעובה. רופא המשפחה לא ידע להסביר מה זה. אבקש את הסברך לגבי תופעה זו?האם תופעה זו יכולה להסביר את התסמינים הנ"ל?האם דרוש טיפול כלשהו לתופעה או האם יש צורך בבדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דופן שלפוחית מעובה יכול להיות ממצא לא חדש מהתקופה האחרונה ויתכן והוא קשור בהתאפקות במתן שתן משך זמן רב. או אולי קושי במתן שתן והתאמצות להטיל שתן נגד "חסימה" כלשהי במוצא כיס השתן. לא ניראה לי שיש קשר בין תופעה זו לבין התלונות שתארת קודם לכן. אולי בכל זאת תבצעי MRI של עמוד שדרה תחתון במסגרת בירור אורטופדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד