מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהעידן23/06/2007
שלום.. אני בן 17 ופניתי לאורולוג בקשר למלא נקודות שיש לי באשכים מין בלוטות סגולות והוא אמר שזה סתם ורידים שטחיים שלא מהווים בעיה.. ובבדיקה הוא מצא שיש לי אשך אחד גדול מהשני..ושקיים וריקוצלה גדול מאוד.. וצריך לנתח את זה כי זה יכול להוות בעיות בפוריות הגבר בעתיד..
ואני קצת לחץ מזה כי אין לי בעיה לעבור ניתוח ולצאת מזה אבל השאלה היא אם לא עושים תניתוח באמת יהיו לי בעיות בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואריקוצלה
ד''ר נחום זילבר24/06/2007כפי הנראה, באשך השמאלי יש ואריקוצלה ולכן האשך הזה קטן יותר. לכן, צריך לבצע ניתוח בהקדם כי יתכן ותהיה פגיעה בפוריות בעתיד. לשאלתך, אם הניתוח לא יבוצע כלל או תדחה אותו לזמן רב יש סיכוי שהפוריות תיפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עידן25/06/2007כן האורולוג הפנה אותי לאולטרסאונד אשכים.. ואחרי האולטרסאונד הוא כבר יישלח אותי
לבדיקת זרע.. ואז צריך להחליט עם עושים תניתוח לא? ורציתי לדעת אם הניתוח זה בהרדמה?
והאם אחרי הניתוח אני יהיה בריא לחלוטין ופורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
ד''ר נחום זילבר27/06/2007אם נשלחת לאולטרסאונד אז OK. אם נשלחת לבדיקות זרע אז בסדר. לפי התיאור הראשון שתארת לגבי גודל הוריקוצלה וההבדל בגודל האשכים אני חושב שצריך לנתח ולא להתעסק בבדיקות מיותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי שאלה אחרונה..
עידן28/06/2007מצטער על ההצקה..שאלה אחרונה..
האם ניתן להתאמן בחדר כושר, או שמא זה עשוי רק להזיק לי לאשך ולבעיה שיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה אחרונה
ד''ר נחום זילבר28/06/2007אין בעיה בלהתאמן בחדר כושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)