וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה
    עידן
    23/06/2007

שלום.. אני בן 17 ופניתי לאורולוג בקשר למלא נקודות שיש לי באשכים מין בלוטות סגולות והוא אמר שזה סתם ורידים שטחיים שלא מהווים בעיה.. ובבדיקה הוא מצא שיש לי אשך אחד גדול מהשני..ושקיים וריקוצלה גדול מאוד.. וצריך לנתח את זה כי זה יכול להוות בעיות בפוריות הגבר בעתיד..

ואני קצת לחץ מזה כי אין לי בעיה לעבור ניתוח ולצאת מזה אבל השאלה היא אם לא עושים תניתוח באמת יהיו לי בעיות בפוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואריקוצלה

ד''ר נחום זילבר
    24/06/2007

כפי הנראה, באשך השמאלי יש ואריקוצלה ולכן האשך הזה קטן יותר. לכן, צריך לבצע ניתוח בהקדם כי יתכן ותהיה פגיעה בפוריות בעתיד. לשאלתך, אם הניתוח לא יבוצע כלל או תדחה אותו לזמן רב יש סיכוי שהפוריות תיפגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

עידן
    25/06/2007

כן האורולוג הפנה אותי לאולטרסאונד אשכים.. ואחרי האולטרסאונד הוא כבר יישלח אותי
    לבדיקת זרע.. ואז צריך להחליט עם עושים תניתוח לא? ורציתי לדעת אם הניתוח זה בהרדמה?
    והאם אחרי הניתוח אני יהיה בריא לחלוטין ופורה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

ד''ר נחום זילבר
    27/06/2007

אם נשלחת לאולטרסאונד אז OK. אם נשלחת לבדיקות זרע אז בסדר. לפי התיאור הראשון שתארת לגבי גודל הוריקוצלה וההבדל בגודל האשכים אני חושב שצריך לנתח ולא להתעסק בבדיקות מיותרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי שאלה אחרונה..

עידן
    28/06/2007

מצטער על ההצקה..שאלה אחרונה..
    האם ניתן להתאמן בחדר כושר, או שמא זה עשוי רק להזיק לי לאשך ולבעיה שיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה אחרונה

ד''ר נחום זילבר
    28/06/2007

אין בעיה בלהתאמן בחדר כושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו