וירקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• וירקוצלה
    שי
    08/08/2008

בוקר טוב רצית לשאול אני סובל מוירקוצל דרגה 2-3 אתמול אני ואישתי עברנו תהליך הפריה תוצאות של השבחת הזרע הם ריכוז 36 ותנועה 19 האם אם נתונים אלה אישתי יכולה להכניס להריון או יש לך להציע לי פתרון לבעיה אנחנו כבר מאוד לחוצים אנחנו מנסים כבר 3 שנים להביא עוד ילד.. אבקש את עזרתך בהקדם תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי

ד''ר נחום זילבר
    08/08/2008

השבחת הזרע קובעת להפריה-במידה והזרע שנקלט נמצא בערכים אלו או אחרים יחד עם איכות הביצית הספציפית לאחר הפעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירקוצלה

שי
    09/08/2008

בהמשך לשאלתי אנחנו עברנו הזרעה האם לפי הנתונים שרשמתי בשאלה הראשונה האם אישתי יכולה להכניס להריון ואם קיים טיפול כל שהוא ....יש דרך שה אתה ממליץ לטפל בבעיה שבוע טוב ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

ד''ר נחום זילבר
    10/08/2008

כן,
    אבל צריך להסתכל בעוד נתונים מסביב כמו שכתבתי. טיפולים נוספים יכולים לסייע, או על ידי הרופא שמטפל בכם או במכון של שערי צדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירקוצלה

שי
    10/08/2008

האם תוכל למסור לי בבקשה את הכתובת או הטלפון של המכון לשערי צדק למי אני צריך לפנות שם....??? תודה רבה על היחס בתשובות שלך זה מאוד מעודד אותנו.... האם קיים משהו ספיצפי שאתה מכיר שיכול לעזור ???? חוץ מביצוע של הניתוח .....(וירקוצלה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

ד''ר נחום זילבר
    18/08/2008

מכון פוריות- בית חולים שערי צדק בירושלים.
    בנושאים אדמינסטרטיבים אחרים יעזרו לך- בזק, אינטרנט וכד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו