כאב באשך השמאלי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאב באשך השמאלי
    אדי
    08/08/2008

שלום ד"ר זילבר, אני בן 34 וסובל בחודשיים האחרונים מכאב באשך השמאלי. הכאב מופיע במעת מגע באשך ולעיתים בהליכה או בריצה כאשר יש תנועה. אין כאבים בזמן קיום יחסי מין או במתן שתן. לפני כשנתיים התחיל להופיע מעט דם בזרע. התופעה חזרה על עצמה אחת לכמה חודשים. בזמן האחרון התדירות גדלה. בגיל 15 עברתי ניתוח עקב וריקוצלה. כמו כן, בשנתיים האחרונות אני סובל מטחורים. בהתייעצות עם אורולוג עלה החשש שיש דלקת בפרוסטטה. בבדיקות זרע ושתן נמצאו תוצאות שליליות בבקטריולוגיה ועם עם מיעוט לויקוציטים (בודדים) לאחר הבדיקה (ולפני התוצאות) נטלתי ציפרודקס. שבתי לרופא עם התוצאות ומכיוון שיש לי כאבים, הוא החליט שעלי לקחת דוקסיצילין. האורולוג חושש ממחלת STD, אך מכיוון שאני נמצא במערכת יחסים ארוכת שנים (אני הפרטנר הראשון והיחיד שלה), לא סביר שזו הסיבה. האם יש צורך בברור נוסף מלבד נטילת אנטיביוטיקה? האם יש אבחנה מבדלת נוספת לסימפטומים הללו? מודה לך על התייחסותך, אדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באשך השמאלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדי

ד''ר נחום זילבר
    10/08/2008

האם ישנה צריבה בשתן או במתן הזרע? האם האנטיביוטיקה מקלה על הכאבים?
    אם כל התשובות שליליות אז כפי הניראה אין מדובר בתהליך דלקתי זיהומי.
    האם עשית אולטרסאונד של האשכים?
    אתה מזכיר דם בזרע. האם ביצעת US טרנסרקטאלי, כדי לראות את הערמונית וסביבותיה?
    בצע זאת והודע לי על התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו