עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    רונית
    13/08/2008

שלום רב, רציתי להתיעץ איתך, אני ובן זוגי בפרק ב' כחודש ימים אנחנו בני 56 אני, הוא 58, לחברי ישנה בעיה בבלוטת הערמונית ומקבל כדור אחד ביום שאני לא זוכרת את שמו ע"מ לגרום לשתן, הטלת השתן אצלו באה בהפסקות לסרוגין, אין לנו יחסי מין מאחר וניסינו פעם אחת ולא לא הצליח לנו הוא לא יכול היה להגיע לשפיכה כלל, כל יחסינו האינטימיים הסתכמו במשחקים בלבד ע"מ להביא אותי לאורגזמה ואכן הדבר קרה, מזה כשבועיים אנחנו ישנים יחד ולבן זוגי אין יותר "חשק" מיני (לבידו) ישנים אחד ליד השני חבוקים אך ללא סקס, בן זוגי טוען שהוא חושק בי מאוד ואוהב מאוד, אך אין לו כל צורך בסקס, ויותר לא בא לו לענג אותי, לטענתו הבעיה נעוצה בבעיה הקשורה לבלוטת הערמונית, אני נואשת ואינני יודעת אם התופעה תחלוף מאיליה או שיהיה לקבל עזרה חיצונית, לו אין שום בעיה לטפל בבעיה באופן זוגי או כל טיפול אחר, מה ניתן לעשות במקרים כאלו, והאם יש סיכוי לחיי מין מלאים. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית

ד''ר נחום זילבר
    18/08/2008

א. יש קשר בין הגדלת ערמונית, תרופות להטלת שתן וירידה בתפקוד מיני.
    ב. רצוי לבצע בהקדם בדיקות הורמונאליות בדם.
    ג. יש סיכוי לחיי מין מלאים אחרי גמר הבירור והתחלת טיפול המתאים לו וייתכן אף לשנכים יחדיו. אל תזניחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו