מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבדיקת US אשכים שיש לי וריקוצלה מינימליתד''ר נחום זילבר16/08/2008
נאמר לי בבדיקת US אשכים שיש לי וריקוצלה מינימלית ושזה משהו שכיח שיש לשליש מאוכלוסיית הגברים בעולם ושזה לא יפגע לי בזרע ובפוריות... האם זה נכון ?
נאמר לי גם לחזור על ה US בעוד כשנה לראות שאין החמרה. האם וריקוצלה באמת יכולה להחמיר?
תודה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהד
ד''ר נחום זילבר18/08/2008וריקוצלה שכיח מאוד יכול לגדול והאשך לקטון. קיימת שכיחות של פגיעה בפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני מבין תתגובה שלך
עידן19/08/2008אם כבר אתה זורק פצצה שזה עלול לפגוע בפוריות לפחות מן הראוי שתנמק... לי נאמר שאין שום סיכון בוריקוצלה מינימלי... אתה לעומת זאת אומר שיש סיכוי שהאשך יקטן והשהוריקוצלה יחמיר. אם כך מה עליי לעשות כדי שהבעיה לא תחמיר ושלא תהיה פגיעה בפוריות ? אני בן 24 ולכן אם יש משהו שצריך לעשות אעדיף לעשות עכשיו מאשר בגיל מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי/אוהד
ד''ר נחום זילבר22/08/2008אני מקווה שזה אותו בן אדם.
וריקוצלה מינימלי מלווה בבדיקת זרע תקינה- אין סיכוי לפוריות.
וריקוצלה - בבדיקה חוזרת כעבור שנה- הולך וגדל עם אשך יחד עם אשך שהולך וקטן, יתכן אז בבדיקת זרע תהיה הפרעה.
אני מקווה שאתה מבין בלי קשר לפצצה זו או אחרת.
אין כל אפשרות למנוע או לעשות משהו בהקשר של וריקוצלה הקיימת עכשיו!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)