בבדיקת US אשכים שיש לי וריקוצלה מינימלית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בבדיקת US אשכים שיש לי וריקוצלה מינימלית
    ד''ר נחום זילבר
    16/08/2008

נאמר לי בבדיקת US אשכים שיש לי וריקוצלה מינימלית ושזה משהו שכיח שיש לשליש מאוכלוסיית הגברים בעולם ושזה לא יפגע לי בזרע ובפוריות... האם זה נכון ?

נאמר לי גם לחזור על ה US בעוד כשנה לראות שאין החמרה. האם וריקוצלה באמת יכולה להחמיר?

תודה דוקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהד

ד''ר נחום זילבר
    18/08/2008

וריקוצלה שכיח מאוד יכול לגדול והאשך לקטון. קיימת שכיחות של פגיעה בפוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני מבין תתגובה שלך

עידן
    19/08/2008

אם כבר אתה זורק פצצה שזה עלול לפגוע בפוריות לפחות מן הראוי שתנמק... לי נאמר שאין שום סיכון בוריקוצלה מינימלי... אתה לעומת זאת אומר שיש סיכוי שהאשך יקטן והשהוריקוצלה יחמיר. אם כך מה עליי לעשות כדי שהבעיה לא תחמיר ושלא תהיה פגיעה בפוריות ? אני בן 24 ולכן אם יש משהו שצריך לעשות אעדיף לעשות עכשיו מאשר בגיל מאוחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי/אוהד

ד''ר נחום זילבר
    22/08/2008

אני מקווה שזה אותו בן אדם.
    וריקוצלה מינימלי מלווה בבדיקת זרע תקינה- אין סיכוי לפוריות.
    וריקוצלה - בבדיקה חוזרת כעבור שנה- הולך וגדל עם אשך יחד עם אשך שהולך וקטן, יתכן אז בבדיקת זרע תהיה הפרעה.
    אני מקווה שאתה מבין בלי קשר לפצצה זו או אחרת.
    אין כל אפשרות למנוע או לעשות משהו בהקשר של וריקוצלה הקיימת עכשיו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו