בעיה מציקה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה מציקה
    איתמר
    22/08/2008

האיבר מין שלי מאוד משוחרר בבסיסו (קרה לאחר לחץ של המכנס על הפין כלפי מטה), וכאשר יש זיקפה אז הפין מתקשה אבל בסיסו נשאר רך ומשוחרר ואין לו כוח להרים את הפין והפין ניראה כאילו "תלוי" בזמן זיקפה.(בלילה יש לי המון זקפות אבל האיבר גם מאוד משוחרר בבסיס ואין בעיה להרים אותו, שלא כבעבר האיבר היה כמעט בלתי ניתן להזזה בזקפה) מה יכולה להיות הבעיה? זה כבר מתיש אותי כל הנושא הזה. האם יש טיפול לדבר כזה? תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מציקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואדים

ד''ר נחום זילבר
    22/08/2008

אם הבסיס רך, יתכן שישנה בעיה וסקולרית כלשהי. דבר ראשון צריך לעשות בדיקת זקפות לילה באמצעות מכשיר. אז אפשר יהיה לדעת יותר על הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

איתמר
    22/08/2008

אני לא חושב שזו בעיה בכלי דם, אני מרגיש בבסיס של הפין שיש כאילו שקע והבסיס יצא מהמקום הטבעי שלו ובגלל זה הפין משוחרר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• v

ד''ר נחום זילבר
    27/08/2008

o.k.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו