PH מקסימאלי בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• PH מקסימאלי בשתן
    שירה
    28/08/2008

הלכתי לרופאת נשים כיוון שמזה מס' שנים אני סובלת מכאבים באיזור הבטן התחתונה מימין בזמן יחסי מין. בבדיקה גניטלית היא טענה שבכל פעם שהתלוננתי על כאב זה היה כאשר נגעה באיזור שלפוחית השתן. שאלה אם אני סובלת מצריבה במתן שתן ואמרתי שלא. שאלה אם אני סובלת מדחיפות במתן שתן והסברתי שכן. אך הדבר נובע עקב שתייה מרובה (אני משתמשת קבוע בKONSYL עקב עצירות והדבר מחייב שתיה מרובה). אני נוטה לשתות לפחות 2.5 ליטר ביום. רופאת הנשים המליצה על US כליות והתור שנקבע לי הוא לעוד מס' ימים. ביצעתי בדיקת שתן בסטיק שהיתה תקינה למעט PH מקסימאלי. בדיקת שתן חוזרת כשבוע לאחר מכן שוב הראתה PH מקסימאלי בסטיק. השתן לא נשלח לתרבית. תפקודי כליות בדם בגדר הנורמה. שאלתי, האם הדברים הללו יכולים להעיד על מחלה כלייתית? מה הפירוש של PH מקסימאלי? התזונה שלי אינה צמחונית. תרופות כרוניות: קונסיל וHISTAZINE נגד HAY FEVER. יש לציין שבבדיקות דם גם PHOSPHORUS נמצא מעט מעל הנורמה באופן קבוע. למרות שאינני חושבת שיש קשר. אודה מאוד לתשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PH מקסימאלי בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• US כליות אגב תקין לחלוטין.

שירה
    29/08/2008

בוצע אתמול. מה יכולה להיות רגישות בשלפוחית השתן, PH מקסימאלי בבדיקת שתן בסטיק וUS כליות בגדר הנורמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר נחום זילבר
    29/08/2008

PH מקסימלי בשתן מראה שאת מרבה לשתות וזה בסדר ואין שום בעיה.
    כאבים ממוקמים בזמן קיום יחסי מין גם לאחר שאת מתרוקנת היטב לפני היחסים מצדיק בירור גניקולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה רבה

שירה
    31/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו