מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה אורולוגית לא שגרתית ודקל ננסימורדי29/08/2008
אני בן 55 וסובל מזה כשנה מתכיפות במתן שתן עברתי המון בדיקות שתן, שתן לתרבית, צטולוגיה של השתן, pca הכל תקין רק באולטרא סאונד התברר שהערמונית טיפה מוגדלת בדרגה הכי נמוכה אבל יש ציסטה שקשורה לערמונית והיא לוחצת על שלפוחית השתן. והשלפוחית לא מתרוקנת אחרי מתן שתן.לאור הממצא הנ"ל האורולוג חשב בהתחלה לעשות צילום פולשני אוטוסקופיה כדי לברר מה בדיוק קורה שם. לאחר מכן הוא נמלך בדעתו ואמר שלא כדאי כי כל פלישה חודרנית עלולה לגרום אולי לנזק מה גם שהתפקוד המיני שלי מעולה. בנתיים אני מטופל בdetrusitol sr 2 "g כדור ליום. ובurgenin שלושה כדורים ליום. יש הטבה מסוימת בערך של 30 אחוז אני מטופל מזה כחודש וחצי עלי לחזור לאורולוג בעוד כחודשיים וחצי עם תשובה לבדיקת psa טוטאל. חשבתי לשלב בנתיים לתרופות גם דקל ננסי האם זה נוגד את התרופות שאני לוקח כרגע או אחת מהתרופות הללו. החשש שלי מהדקל הננסי הוא בזה שיש אנשים שאומרים שזה עלול לפגוע בתפקוד המיני ויש כאלה שגורסים שזה הפוך אפילו משפר את התיפקוד (כידוע התפקוד המיני שלי תקין) חשבתי להתחיל עם מינון של 180 מ"ג ליום שזאת חצי מהכמות הממולצת מה דעתך בנידון? כידוע לך התרופות שאני מקבל כרגע הן רק להקלה וזה לא יפתור לי הבעיה השיקול של האורולוג לא לתת לי בכלל תרופות שיפגעו בתפקוד המיני יש סיכוי שסוף לא יהיה מנוס מכך או מניתוח? אני מודאג מאוד. סליחה על אריכות המכתב אבקש תשובתך בהקדם בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שכליות תקינות לגמרי
מורדי29/08/2008דפנות חלקות לפי האולטרא סאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורדי
ד''ר נחום זילבר29/08/2008דקל ננסי מקטין נפח ערמונית והוא אינו גורם לכל תופעת לוואי. התחל במינון דציינת וכעבור שבועיים קח מנה כפולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)