אין חשק ואין זיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אין חשק ואין זיקפה
    אביב
    29/08/2008

שלום ד"ר-לפני 3 שנים אשכיי נחבלו מאטב כביסה, שנתפס על האשכים ממש..מאז 3 שנים כבר שאין לי חשק מיני בכלל ואין לי זיקפה גם לא זיקפת בוקר.היו לי כמה מגעים עם נשים אבל לא נהניתי בכלל וגם זה כבר לא עומד.(החוסר חשק זה ברמה כזאת שאם אני נוגע באיבר המין אני ירגיש הרגשה דומה לזו שאני יגע באחת מאצבעות כף היד וכל זה 3 שנים רצוף מאז המקרה). בדיקת NPT שעשיתי יצאה את עם זיקפה אפקטיבית אחת והשניה שהוזמנתי אליה יצאו ללא זיקפות אפקטיביות-כמו כן הלכתי לשיחות עם מטפלת מינית כ 15 פגישות שעלוו הרבה כסף אבל לא היה שיפור בכלל (בדיקות דם שלי תקינות ראוי לציין)-אני מרגיש שניסיתי כבר הכל ואני מתחיל לאבד תקווה שהסבל הזה כבר גדול עלי מנשוא-אודה לך ד"ר אם יש איזה משהו נוסף שלא ניסיתי ואני לא יודע עליו שיכול לעשות משהו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חשק ואין זיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביב

ד''ר נחום זילבר
    29/08/2008

קראתי בעיון רב את מכתבך. אם נכשלת עם סקסולוג הייתי ממליץ לפנות לאורולוג המטפל בבעיות אלו ויתכן שהוא יחד עם הסקסולוג שעובד איתו ימצאו לך פיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בהמשך לתשובתך -אביב

אביב
    31/08/2008

הצעת לי לפנות לאורולוג ביחד עם סקסוגית אבל הטיפול שעשיתי הוא במרפאה מוכרת ע"י אורולוג שהוא רופא בכיר ומוכר והוא שלח אותי לשיחות עם הסקסולוגית.יש לי דרך אחרת לצאת מהאסון הזה חוץ משיחות כי ניסיתי הכל בתודה אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביב

ד''ר נחום זילבר
    02/09/2008

אם האבחנה שקיבלת שישנה פגיעה פיסיולוגית קשה (תשובת בדיקה של NPT) ואין פה בעיה פסיכולוגית כלל, אז- התחל טיפול תרופתי וזריקתי לפין.
    יתכן שיש מקום לבדיקות נוספות כגון: קברנוגרפיה וביצוע ניתוח וסקולארי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו