מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה שמציקה לי מזה כשנה...אבי31/08/2008
בהיותי מתאמן בחדר כושר,עברתי תקופה של חיטוב(הורדת פחמימות במתכון) בסביבות ספטמ'07. מאותה בתקופה חלה ירידה ניכרת בחשק המיני,קושי ליצור זיקפה,לשמור עליה. מיותר לציין שעברה כשנה והבעייה איננה נפתרה,למרות שחזרתי לאכול מסודר ו"להעמיס" פחמימות. הנושא מאוד מדאיג אותי מכיוון שהייתי בעבר מאוד פעיל מינית,וכרגע בגילי (22) אני מאוד חושש.. איזה פתרונות אתה מציע בכדי לחזור למצב שלפני הבעייה שהפעילות המינית שלי הייתה מוגברת??? דרך אגב,אין שום בעייה בסוכר ענבים+פרוטאין בנושא הזה נכון?? דואג אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר02/09/2008ישנה בעיה בנושא של חומרים הנלקחים על ידי מתאמנים בחדר כושר והשפעתם על מערכות הגוף השונות. אולם זה לא קשור למקרה שלך.
במידה ויש שינוי בחשק ובתפקוד מיני בגילך הייתי מיעץ לך בראש ובראשונה לעבור בדיקת הורמונים כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ד"ר,שאלה נוספת
אבי03/09/2008חלק מהשאלה הקודמת הייתה לתקופת החיטוב שעברתי,אני יודע שתקופת החיטוב ניכרת ירידת סוכר קיצונית בגוף... השאלה שלי האם יכול להיות שזה אחד הסיבות לירידה בחשק והזיקפה מאז?.. ואיך אפשר לפתור זאת?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ד''ר נחום זילבר07/09/2008זה לא קשור לחיטוב או סוכר ירוד.
תשובתי הקודמת נכונה גם כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)