בעייה שמציקה לי מזה כשנה...

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעייה שמציקה לי מזה כשנה...
    אבי
    31/08/2008

בהיותי מתאמן בחדר כושר,עברתי תקופה של חיטוב(הורדת פחמימות במתכון) בסביבות ספטמ'07. מאותה בתקופה חלה ירידה ניכרת בחשק המיני,קושי ליצור זיקפה,לשמור עליה. מיותר לציין שעברה כשנה והבעייה איננה נפתרה,למרות שחזרתי לאכול מסודר ו"להעמיס" פחמימות. הנושא מאוד מדאיג אותי מכיוון שהייתי בעבר מאוד פעיל מינית,וכרגע בגילי (22) אני מאוד חושש.. איזה פתרונות אתה מציע בכדי לחזור למצב שלפני הבעייה שהפעילות המינית שלי הייתה מוגברת??? דרך אגב,אין שום בעייה בסוכר ענבים+פרוטאין בנושא הזה נכון?? דואג אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי

ד''ר נחום זילבר
    02/09/2008

ישנה בעיה בנושא של חומרים הנלקחים על ידי מתאמנים בחדר כושר והשפעתם על מערכות הגוף השונות. אולם זה לא קשור למקרה שלך.
    במידה ויש שינוי בחשק ובתפקוד מיני בגילך הייתי מיעץ לך בראש ובראשונה לעבור בדיקת הורמונים כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ד"ר,שאלה נוספת

אבי
    03/09/2008

חלק מהשאלה הקודמת הייתה לתקופת החיטוב שעברתי,אני יודע שתקופת החיטוב ניכרת ירידת סוכר קיצונית בגוף... השאלה שלי האם יכול להיות שזה אחד הסיבות לירידה בחשק והזיקפה מאז?.. ואיך אפשר לפתור זאת?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר נחום זילבר
    07/09/2008

זה לא קשור לחיטוב או סוכר ירוד.
    תשובתי הקודמת נכונה גם כאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו