בעיות זקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה
    רון
    01/09/2008

שלום רב, בן 44, למיטב ידיעתי ובדיקות תקופתיות שעברתי לאחרונה בריא. במשך החודשיים האחרונים החלו אצלי בעיות זקפה בעת קיום יחסי מין עם אישתי. אני מגורה בעת המשחק המוקדם, משיג זקפה טובה ויציבה אך מייד כשחודר או שגומר תוך כמה שניות "שפיכה מוקדמת" ואם לא פשוט מאבד במכה את הזקפה כאילו נפל השלטר ופשוט זהו-זה, לא בא לי יותר ולא מצליח להעמידו שוב... יש לציין שבעת אוננות או קבלת מין אוראלי אין לי כל בעיה להחזיק זקפה ולגמור. למיותר לציין שאני מאד מוטרד ומדוכא מהסיטואציה, האם זה הגיל? האם מעתה אזדקק לויאגרה על מנת לקיים יחסי מין?. במשך כל שנות הכרותי מעולם לא נתקלתי בתופעה זו עם אישתי, יש לציין שבעבר רחוק חויתי תופעות אין אונות בסטוצים... אנא עיזרו לי... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רון

ד''ר נחום זילבר
    02/09/2008

התיאור שנתת מתאים למצב שנקרא דליפה וורידית. תוך כדי הופעת הזיקפה שהינה תהליך וסקולארי- פעילות כלי דם בפין- הוורידים אינם מונעים חזרת הדם מהפין אל הגוף ואז מתרחשת "נפילת הזיקפה", פליטה מהירה וכו'. לדעתי יש צורך בטיפול ובהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו