בבדיקת U.S אבן בכליה ימינית.

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בבדיקת U.S אבן בכליה ימינית.
    אפרת
    05/09/2008

שלום רב, לפני כחצי שנה היתה לי אבן בכליה שמאלית בקוטר 6 מ"מ. היו לי כאבים חזקים מאוד. פניתי למיון ושם ערכו C.T שהראה אבן. האבן נפלטה בצורה טבעית מבלי שארגיש. לאחר מכן עשיתי U.S שהוכיח שהאבן אכן נעלמה. לפני כמה ימים היו לי מיחושים בלתי מובנים במותן ימין. הלכתי לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותי לביצוע U.S דרכי השתן. שם נראתה אבן בקוטר 5.8 בגביעים התחתונים של הכליה הימנית. רופאת המשפחה שלחה אותי לאורולוג. הוא אמר שדבר זה אינו הגיוני והוא רוצה שאעשה C.T לראות שאין לי שום אבן, אף על פי שנראה באולטראסאונד. אינני רוצה לעשות C.T כל חצי שנה מבחינת הקרינה הרבה. הכאבים חלשים ביותר ולא מופיעים כל הזמן. אינני יודעת מה לעשות. נא עצתך, בברכה, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפרת

ד''ר נחום זילבר
    07/09/2008

אם יש סיפור קודם של אבנים בכליות (מצד שמאל) ואם כעת יש כאבים במותן ימין וב US רואים את האבן, סימן שיש אבן וצריך לטפל.
    א. להתיחס אליך כ"יצרנית" אבנים ולהפנותך למרפאה מטבולית.
    ב. שתיה רבה: ליטר נוזלים בבת אחת כל 4 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו