מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבדיקת U.S אבן בכליה ימינית.אפרת05/09/2008
שלום רב, לפני כחצי שנה היתה לי אבן בכליה שמאלית בקוטר 6 מ"מ. היו לי כאבים חזקים מאוד. פניתי למיון ושם ערכו C.T שהראה אבן. האבן נפלטה בצורה טבעית מבלי שארגיש. לאחר מכן עשיתי U.S שהוכיח שהאבן אכן נעלמה. לפני כמה ימים היו לי מיחושים בלתי מובנים במותן ימין. הלכתי לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותי לביצוע U.S דרכי השתן. שם נראתה אבן בקוטר 5.8 בגביעים התחתונים של הכליה הימנית. רופאת המשפחה שלחה אותי לאורולוג. הוא אמר שדבר זה אינו הגיוני והוא רוצה שאעשה C.T לראות שאין לי שום אבן, אף על פי שנראה באולטראסאונד. אינני רוצה לעשות C.T כל חצי שנה מבחינת הקרינה הרבה. הכאבים חלשים ביותר ולא מופיעים כל הזמן. אינני יודעת מה לעשות. נא עצתך, בברכה, אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ד''ר נחום זילבר07/09/2008אם יש סיפור קודם של אבנים בכליות (מצד שמאל) ואם כעת יש כאבים במותן ימין וב US רואים את האבן, סימן שיש אבן וצריך לטפל.
א. להתיחס אליך כ"יצרנית" אבנים ולהפנותך למרפאה מטבולית.
ב. שתיה רבה: ליטר נוזלים בבת אחת כל 4 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)