חידק בדרכי השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חידק בדרכי השתן
    בתיה
    12/09/2008

ב24/7 ביצעתי בדיקה ראשונה ולאחריה נתנו לי זינת Quantity Escherichia coli R Ampicillin Escherichia coli S Cefuroxime Escherichia coli S Gentamicin Escherichia coli S Ofloxacin Escherichia coli S Cotrimoxazole Escherichia coli S Nitrofurantoin Escherichia coli S Nalidixic acid Escherichia coli S Amoxicillin/Clavul A Escherichia coli חודש לאחר מכן לאחר שהכאבים לא נעלמו ביצעתי בדיקה שניה שלאחרי קיבלתי אוגמנטין Quantity Escherichia coli R Ampicillin Escherichia coli S Cefuroxime Escherichia coli S Gentamicin Escherichia coli R Ofloxacin Escherichia coli S Cotrimoxazole Escherichia coli S Nitrofurantoin Escherichia coli R Nalidixic acid Escherichia coli S Amoxicillin/Clavul A Escherichia coli ב 8/9 ביצעתי ביקורת וזו התוצאה: >10,000 CFU/ml Quantity Klebsiella sp. R Ampicillin Klebsiella sp. S Cefuroxime Klebsiella sp. S Gentamicin Klebsiella sp. S Ofloxacin Klebsiella sp. S Cotrimoxazole Klebsiella sp. S Nitrofurantoin Klebsiella sp. S Nalidixic acid Klebsiella sp. I Amoxicillin/Clavul A Klebsiella sp הרופאה יעצה לי להגיע לאורולוג. כרגע אני מודאגת ומעוניינת לדעת האם יש סיבה לכך שהחיידק לא נעלם ומה יכולה להיות הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חידק בדרכי השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתיה

ד''ר נחום זילבר
    03/10/2008

א. החיידק בפעם השלישית הוא סוג אחר ובריכוז נמוך ואינך צריכה אנטיביוטיקה בגללו.
    ב. מה שקובע לצורך החלטה האם קיימת דלקת היא אלו סימפטומינים ישנם עדיין. האם ישנה צריבה, כאבים ורגישות במתן השתן המצדיקים מתן אנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו