תוצאות ניתוח בתיקון עקמת הפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תוצאות ניתוח בתיקון עקמת הפין
    מיכאל
    02/07/2007

שלום רב!

לפני 4 ימים עברתי ניתוח בתיקון עקמת הפין (PENILE CURVATURE REPAIR) ויש לי כמה דברים שאני מאוד מודג מהם:

1) יומיים אחרי ניתוח אני התחלתי להרגיש שכל הזמן נרדמת לי הרגל (כל החלק פנימי מעל הברח) ולא משנה מה אני עושה, היא נרדמת גם כש אני עומד, גם כש אני שוחב וגם כאשר יושב. אחרי לילה של היום וכאבים חזקים מהימים הקודמים התחילה לי להירדם גם רגל השניה. אני מבין שפין משתמש בהרבה דם, כדי לחזור למצב התקין. אבל זה באמת בסדר שעכשנו 2 רגליים שלי ביחד ךא מקבלים כמות דם מספיקה?

2)אחרי ניתוח מתחת לראש הפין נוצר סוג של גולה עם דם. לפעמים יוצה דם מהתפרים של האיזור ההוא. כמה זמן יקח עד שהדם יתפזר והגולה תהלם?

3)היום על הבוקר גלתי כתם דם חדש מתחת לעור של הפין ודווקה מצד העליון. הוא בצבע סגול בגודל של כמה סנטימטרים. האם זה בסדר שעבור 4 ימים עדיין יש הצתברות חדשה של הדם מתחת לעור. אני אומר חדשה, כי כל חלק תחתון של הפין בבע סגול, אבל מה עם הכתם החדש מלמלה?

אם הגיל משפיע על תשובתחם, אז גיל שלי 23.

תודה מראש! טוב שיש מקומות, שאפשר להתיעץ עם המקצוענים בתחום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות ניתוח בתיקון עקמת הפין

ד''ר נחום זילבר
    04/07/2007

אתה נמצא עדיין בימים הראשונים והקריטיים שלאחר ניתוח העקמת. פנה בהקדם לרופא המנתח על מנת שיראה ויחליט האם יש מקום לפעולה נוספת באזור המנותח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו