עזרה...

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    המיואשת
    04/07/2007

לפני חודשים קיבלתי דלקת בדרכי השתן, קיבלתי אנטיביוטיקה (בבדיקת סטיק יצא חיובי)
    ואחרי שבועיים הכאבים חזרו קיבלתי שוב אנטיביוטיקה (אוגמנטין) וזה לא עזר בכלל.
    אחרי 5 ימים הרופאה החליפה ל"אופלדוקס"- ועדיין המשיכו כאבים.
    בבדיקה אצל רופאת נשים- הכל תקין
    הפנתה אותי למעבדה פרטית של זיהומים שם ערכו בירור של כלמידיה, זיבה, הרפס, קנדידה וכו...
    כמו כן בוצעו 2 תרביות שתן במהלך התקופה שיצאו תקינות . (הבדיקות לא בוצעו בזמן שנטלתי אנטיביוטיקה, אלא אחרי.)

יש לי כאבים ותחושת אי נוחות במתן שתן, כאבי בטן אין כרגע (היה בהתחלה לפני חודשיים)
    אני מיואשת, אני חיה על משכבי כאבים של סידורל.

כרגע אני מחכה לתור לרופאה, בבקשה אם תוכל להגיד לי מה עוד יכול להיות שיש לי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה למיואשת

ד''ר נחום זילבר
    06/07/2007

דבר ראשון שתיה מרובה- כשלושה ליטר ליום. דבר שני- אולטרסאונד של מערכת השתן כליות שלפוחית ובדיקת התרוקנות השלפוחית. דבר שלישי, במידה ו US תקין לחלוטין יתכן ותצטרכי לעשות פעם נוספת שתן כללית ותרבית. במידה ועדיין יהיו ליקוציטים רבים בשתן, לדעתי יש מקום לאנטיביוטיקה ממשפחת הטטרציקלין (דוקסילין, מינוצין). יתכן שמדובר בדלקת ממקור חיידקי מסויים שעדיין לא הגיבה לאנטיביוטיקה או יתכן שיש ממצא הקשור ברירית כיס השתן שאפשר יהיה לראותו בבדיקת US .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו