מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה...המיואשת04/07/2007
לפני חודשים קיבלתי דלקת בדרכי השתן, קיבלתי אנטיביוטיקה (בבדיקת סטיק יצא חיובי)
ואחרי שבועיים הכאבים חזרו קיבלתי שוב אנטיביוטיקה (אוגמנטין) וזה לא עזר בכלל.
אחרי 5 ימים הרופאה החליפה ל"אופלדוקס"- ועדיין המשיכו כאבים.
בבדיקה אצל רופאת נשים- הכל תקין
הפנתה אותי למעבדה פרטית של זיהומים שם ערכו בירור של כלמידיה, זיבה, הרפס, קנדידה וכו...
כמו כן בוצעו 2 תרביות שתן במהלך התקופה שיצאו תקינות . (הבדיקות לא בוצעו בזמן שנטלתי אנטיביוטיקה, אלא אחרי.)
יש לי כאבים ותחושת אי נוחות במתן שתן, כאבי בטן אין כרגע (היה בהתחלה לפני חודשיים)
אני מיואשת, אני חיה על משכבי כאבים של סידורל.
כרגע אני מחכה לתור לרופאה, בבקשה אם תוכל להגיד לי מה עוד יכול להיות שיש לי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה למיואשת
ד''ר נחום זילבר06/07/2007דבר ראשון שתיה מרובה- כשלושה ליטר ליום. דבר שני- אולטרסאונד של מערכת השתן כליות שלפוחית ובדיקת התרוקנות השלפוחית. דבר שלישי, במידה ו US תקין לחלוטין יתכן ותצטרכי לעשות פעם נוספת שתן כללית ותרבית. במידה ועדיין יהיו ליקוציטים רבים בשתן, לדעתי יש מקום לאנטיביוטיקה ממשפחת הטטרציקלין (דוקסילין, מינוצין). יתכן שמדובר בדלקת ממקור חיידקי מסויים שעדיין לא הגיבה לאנטיביוטיקה או יתכן שיש ממצא הקשור ברירית כיס השתן שאפשר יהיה לראותו בבדיקת US .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)