גושים בזרע

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גושים בזרע
    אנונימי
    05/10/2008

שלום לך הנני בן 20 מזה שנה וחצי החלו להופיע אצלי גושים בזרע הגושים הללו הם כמו גושי ג'לי כאלה לעיטים בצבע צהוב ולפעמים בצבע לבן צהבב בכל אופן ישנם מיקרים שבהם יוצא לי רק גושים (אחרי הרבה זמן שלא קיימתי יחסי מין ) אבל אף פעם לא יצא לי זרע "נקי" ללא אותם הגושים , לעיטים רחוקות אני מרגיש כאב באשך שמאל האם יש קשר בין הדברים והאם איכות הזרע שלי נפגע ובכך ישנו סיכון בפוריותי ? וביכולת שלי להעמיד עם בחירת ליבי צאצאים לעולם זה ? בנוסף האם יש לי ממה לדאוג מיכוון שלאחרונה העיניין מתחיל להלחיץ אותי במקצת ושאלה אחרונה האם יש קשר לכך שאני מסתובב עם שני פלאפונים ומריס (מתוקף תפקידי * ) ורוב הזמן הם נמצאים במיכנסיים, האם הקרינה האלקטרו מגנטית הנפלטת מהם היא יכולה להיות הגורם לכך ובעצם הרחקת הפלאפונים יכולה להשפיע על העלמות גושים אלו ? תודה מראש על תשובתך ממתין לה בכיליון עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גושים בזרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימי

ד''ר נחום זילבר
    07/10/2008

בשלב זה לא ידוע על קשר בין זרע לבין טלפונים.
    זה קשור בדרך כלל לקיום יחסי מין בתדירות נמוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו