יחסי מין, תסביב ופריון

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• יחסי מין, תסביב ופריון
    נעמי
    06/10/2008

לדר' שלום! מוטרדת מעט ואשמח אם תוכל להתייחס לשאלתי. לפני כחודשיים התחלנו לצאת. שנינו באמצע שנות העשרים לחיינו. ניסינו לקיים יחסי מין מספר פעמים, אך לשוא (זמן קצר לאחר ניסיון חדירה, כבר לא קיימת זקפה). יש לציין, שבמגע חיצוני הזקפה כן נשמרת עד פליטת זרע. חשוב להדגיש, שלשנינו זוהי ההתנסות המינית הראשונה ולכן גם אין לי למה להשוות אם המצב תקין או לא. בנוסף, שנינו לא רוצים לגרום להחמרה נוספת שתגרם כתוצאה מנסיונות כושלים (כמובן שאינני נותנת לו הרגשה כזו...) וכן ברור שחדירה אלי תעשה לאט גם כן. בכל אופן, לא מזמן בן זוגי שיתף אותי בתסביב אשך ממנו סבל בילדותו/ בגרותו ובניתוח לקיבוע אותו עבר. אשמח לחוות דעתך: 1. הבעיה פיזיולוגית/ נפשית? 2. האם תהיה בעיה בפריון בהמשך? במיוחד אם נכרת אשך (את זה אינני יודעת, לא ידעתי עד עכשיו ולכן לא שמתי לב לתקינות/ מספר אשכיו) 3. האם יש משהו שאני יכולה לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין, תסביב ופריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעמי

ד''ר נחום זילבר
    10/10/2008

1. לאור מצב המגעים הראשונים יתכן ומדובר בבעיה פסיכולוגית
    2. בעית פיריון ניתן יהיה לראות בהמשך בלבד. אם יש ספקות לגבי תקינות הזרע ניתן לבצע בדיקת זרע פשוטה.
    3. סבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו