מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מין, תסביב ופריוןנעמי06/10/2008
לדר' שלום! מוטרדת מעט ואשמח אם תוכל להתייחס לשאלתי. לפני כחודשיים התחלנו לצאת. שנינו באמצע שנות העשרים לחיינו. ניסינו לקיים יחסי מין מספר פעמים, אך לשוא (זמן קצר לאחר ניסיון חדירה, כבר לא קיימת זקפה). יש לציין, שבמגע חיצוני הזקפה כן נשמרת עד פליטת זרע. חשוב להדגיש, שלשנינו זוהי ההתנסות המינית הראשונה ולכן גם אין לי למה להשוות אם המצב תקין או לא. בנוסף, שנינו לא רוצים לגרום להחמרה נוספת שתגרם כתוצאה מנסיונות כושלים (כמובן שאינני נותנת לו הרגשה כזו...) וכן ברור שחדירה אלי תעשה לאט גם כן. בכל אופן, לא מזמן בן זוגי שיתף אותי בתסביב אשך ממנו סבל בילדותו/ בגרותו ובניתוח לקיבוע אותו עבר. אשמח לחוות דעתך: 1. הבעיה פיזיולוגית/ נפשית? 2. האם תהיה בעיה בפריון בהמשך? במיוחד אם נכרת אשך (את זה אינני יודעת, לא ידעתי עד עכשיו ולכן לא שמתי לב לתקינות/ מספר אשכיו) 3. האם יש משהו שאני יכולה לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי
ד''ר נחום זילבר10/10/20081. לאור מצב המגעים הראשונים יתכן ומדובר בבעיה פסיכולוגית
2. בעית פיריון ניתן יהיה לראות בהמשך בלבד. אם יש ספקות לגבי תקינות הזרע ניתן לבצע בדיקת זרע פשוטה.
3. סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)