חשד לשבר בפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חשד לשבר בפין
    אנונימוס
    06/10/2008

לפני מספר ימים, במהלך זיקפה ואוננות, שמעתי קליק חזק, ומאז כואב לי הפין ויש עליו סימן כחול צהוב קטן הדומה לשטף דם מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי שהדבר תואם למה שקרוי שבר בפין הנושא הוא מביך, ואני מעדיף לחכות שהדבר יסתדר בעצמו שאלתי היא מה הדבר העדיף לעשות במקרה כזה,ומה יקרה אם לא אעשה כלום בנושא האם הדבר חולף, והאם ישארו תופעות בלתי הפיכות בעתיד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לשבר בפין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר הפין

ד''ר נחום זילבר
    10/10/2008

לפי התאור שכתבת, אכן מדובר בשבר הפין. יתכן, ובעתיד המצב יסתדר ולאתהיה כל בעיה. אולם, יכול להיות, שתהיה עקמת ו/או ירידה בתפקוד המיני.
    במקרה שמתרחש שבר הפין נא לפנות מידית לחדר מיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לבדיקה

אנונימוס
    10/10/2008

עקב הזמנים לא היה אורולוג, ונבדקתי ע"י רופא משפחה, הרופא אמר שאין שבר בפין מצד אחד הוקל לי אבל אני מרגיש כמו אידיוט שחבל על הזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימוס

ד''ר נחום זילבר
    10/10/2008

העיקר שתרגיש טוב ולא תהינה תופעות שליליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו