מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה-שאלה.אור09/10/2008
התגלה אצלי וריקוצלה ועכישו התחילו לי כאבים במהלך השרות הצבאי הרופא שלך אותי לשתי בדיקות -בדיקת זרע ובדיקת אולטראסאונד לאחר התוצאות יש אפשרות שיורדו תפרופיל הצבא?י מכיוון שכאשר אני מבצע פעולות פיזיות מתחילים לי כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר נחום זילבר10/10/2008וריקוצלה הגורם לכאבים במאמץ - בלי קשר לתוצאות בדיקת זרע - מצדיק התערבות ניתוחית. בתחילה לאחר הניתח יורד הפרופיל וכעבור 3 חודשים הוא חוזר להיות אפילו יותר גבוה מאשר הוא היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה הורדה זמנית?
אור10/10/2008מה הכוונה עולה יותר מאשר הוא היום? מורידים פרופיל באופן זמני ? הכאבים לא יכולים לחזור לאחר ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר נחום זילבר12/10/2008חשבתי שאתה מתמצא במונחים צבאיים.
אם אובחן לך וריקוצלה בעבר אז הפרופיל שלך נמוך מ- 97.
בזמן תקופת הניתוח הפרופיל הצבאי יורד ואחרי 3 חודשים הוא חוזר- הפרופיל- להיות יותר גבוה מאשר היה קודם הניתוח וקודם הסיבה שגרמה להורדת הפרופיל מתחת ל- 97.
לעיתים יש כאבים קלים בתקופה הראשונה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל..
אור13/10/2008הפרופיל שלי הוא עדיין 97 בדקתי את זה השבוע . אורלוג צבא מתחשב בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ד''ר נחום זילבר19/10/2008יפה. כל עניין הפרופיל הוא תהליך רפואי צבאי שכל רופא צבאי יודע אותו.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)