מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוצאת/החלפת תותב אשךי11/10/2008
שלום, אני בן 25. לפני כשנה עברתי השתלה של אשך תותב בעקבות תסביב אשך. אני מאוד לא מרוצה מהתותב - הוא קשה מאוד, קטן בהרבה מהאשך השני, ויושב תמיד גבוה בשק האשכים, צמוד לפין (בזמן זיקפה הוא עולה לפני הפין בעוד שהאשך האמיתי נשאר מתחתיו). תהיתי לגבי אפשרות של להחליף או פשוט להוציא את התותב, ויש לי כמה שאלות: הרופא שהשתיל את התותב טען שאין למה להחליף את התותב, כי הם תמיד בעלי מרקם קשה שכזה - בניגוד מוחלט למה שהוא סיפר לי לפני הניתוח. מצד שני, קראתי שקיימת תופעה בשם fibrous capsular contracture שעשויה לגרום לתותב להתקשות. איך אפשר לדעת אם זה מה שקרה לתותב, ואם יש סיכוי שתותב חלופי יהיה מוצלח יותר? אם אבחר להחליף או להוציא את התותב, האם קופת חולים תשתתף בעלות של ניתוח כזה? והאם יש רופאים שאתה יכול להמליץ עליהם שמנוסים במיוחד בעניין תותבי אשך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותב אשך
ד''ר נחום זילבר12/10/2008סוגי התותב של האשך הם אחידים ובעלי מוצקות דומה לאשך רגיל.
אם אצלך הוא נוקשה מאוד, יתכן ובאמת יש סביבו קפסולה פיברוטית. אולם מיד לאחר ההשתלה הוא היה צריך להיות רך הרבה יותר.
לגבי עלויות ומיקום בית חולים - התייעץ עם רופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותב היה קשה מיד לאחר ההשתלה
י12/10/2008הוא דומה יותר לעצם מלאשך. האם ייתכן שהקפסולה נוצרה עוד לפני שהתעוררתי מההרדמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
ד''ר נחום זילבר19/10/2008הקפסולה נוצרת עם הזמן ולא היית צריך לחוש עצם. פנה בשנית למנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל מאותה בעיה בתותב
אייל19/10/2008רק שאצלי הוא יותר גדול ובכלל לא טרחו לבדוק שיש להם גדלים מתאימים לא מספיק טראומה שעברנו אחרי תסביב אשך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתותב שלך גם הגיע מגטר ביומד?
י20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיע ממה?
אייל23/10/2008לא יודע מאיפה הוא הגיע, עשיתי את הניתוח בבלינסון בחדר הניתוח אני שומע שיש רק 2 גדלים ולא 3 כפי שנאמר לי בהתחלה הוא קשה ונמצא גבוה מהאשך השני ולפעמים הצורה מוזרה בקיצור לא טבעי ואפילו שמו לב לזה פעם/ פעמים בזמן יחסי מין כך שזה מעצבן... הרופא לא רוצה להחליף וטוען שאין סיבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)