בעיה באשך שמאל

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה באשך שמאל
    שלום
    11/10/2008

שלום לד"ר הנכבד, בן 25, כבר שבועיים סובל מבעיה בבלוטה ביותרת אשך שמאל. ניגשתי לרופא לאחר 5 ימים (כאבים עזים שהקרינו על הגב ועל בטן תחתונה), נתן לי אופלודקס ל5 ימים ואיבחן כנראה אפידידיטיס (INFLAMATION ביותרת האשך). עשיתי בדיקות שתן כולל תרבית והכל תקין (הוא חשד שזה התחליל מדלקת שתן). כשסיימת לקחת את האנטיביוטיקה אין כמעט כאבים, אבל בלוטה עדיין ישנה ואולי מעט רגישות. אולי היא התקשתה מעט. בכל אופן, אני לוקח עוד 5 ימים את האנטי אבל לא נראה שהבלוטה תרד... אין בעיות במתן שתן או זרע. אני כבר מיואש. קראתי על זה המון מביוחד בפורום שלך ואין לי כח לכל הבדיקות והפרוצדורות. מה נראה לך ? רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באשך שמאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר נחום זילבר
    12/10/2008

יתכן וסבלת מאפידידימיטיס שהתבטאה בין השאר בכאבים ואנטיביוטיקה שיפרה את מצבך. אולם כפי הניראה נשאר באזור ציסטה אפידידימאלית. אין צורך יותר באנטיביוטיקה. יכול להיות בעתיד שהבלוטה תעלם. בכל אופן בעוד חודש תבצע US אשכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו