טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דר' שלום
לפני כ-5 שנים עברתי אירוע מוזר פסיכולגי שאובחן בטעות כאירוע לב SVT לאחר בירור מעמיק הוחלט כי זה התקפי חרדה אני מטופל בציפרלקס 10מ"ג ומודל 25 מ"ג ובכדור נוסף ששמו דפלפט500 מ"ג במשך השלוש שנים האחרונות אני סובל מחוסר חשק מיני ואי זקיפה ואנני מצליח להגיע לשפיכה, לא בחדירה ולא באוננות .
אני נשוי ואנו מעונינים להביא ילדים.
האם הבעיות המתוארות קשורות בסוג הכדורים ?
האם יש דרך לפתור את הבעיות?וכיצד ניתן לטפל בבעיה
יש לצין כי אלו נישואי השניים ויש לי ילד מהנישואים הקודמים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התרופות שאתה מציין גורמות להפרעות ניכרות בתפקוד המיני מכל סוג שהוא ובין השאר שפיכה לאחור. אתה צריך לפנות לאורולוג המטפל בתפקוד מיני לקוי שבשיתוף פעולה עם הפסיכיאטר אולי ישנו את התרופות כך שהחשק ישתפר, הזיקפה תתחזק והשפיכה תהיה בכיוון הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד