תופעה יוצאת דופן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תופעה יוצאת דופן
    לאה ספיר
    15/10/2008

שלום ד"ר זילבר אני בת 25 ולאחרונה התחלתי להתראות עם גבר בן 38 סימפאטי וידיד ותיק ולפתע מצאתי עצמי נמשכת אליו וכמעט הגענו לאקט מיני שאני יזמתי אלא שבטרם זה קרה, החל בן זוגי לרעוד בקצב של "גירגור כמו חתול" מה שמנע ממנו להגיע לזיקפה. הבנתי מיד שזה קשור לרמת אדרנלין גבוהה ,,,, יתכן מתוך התרגשות יתר. לא ברור לי עם התופעה חד פעמית או קורת לו תמיד מחדש . בן זוגי התחמק מלדבר על כך ואני לא רציתי להביך אותו יותר, כיוון לא הרגיש מספיק פתוח לדבר על כך. המשכנו בידידות שלנו תוך שמירה על דיסטאנס ראוי ומכובד והנושא נגנז. שאלתי האם זו תופעה ידועה ואיך מתמודדים אתה. בתודה מראש לאה ספיר - בנקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה יוצאת דופן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאה

ד''ר נחום זילבר
    19/10/2008

יתכן שזו תופעה של חרדה זמנית או משהו מורכב יותר על רקע פסיכולוגי. שוחחי איתו על עברו ואולי תוכלי לעזור לו יותר לאחר שתמליצי לו ללכת יחדיו ליעוץ סקסולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו