בעיות במתן שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות במתן שתן
    אורי
    18/10/2008

שלום, אני בן 22 וסובל מקושי להטיל שתן (זרם מקוטע) ודחף מרובה להטיל שתן. עשיתי בירור אצל אורולוג (ד"ר יעקב מושיבייב, מוכר לך?). אולטראסאונד של דרכי השתן תקין ללא שארית שתן ופרוסטטה תקינה. למרות שלא נמצא הסבר פיזי לבעיות אלו, הוא נתן לי מרשם ל XATRAL. -האם לדעתך זהו טיפול מתאים למרות שהפרוסטטה תקינה? -והאם הייתה ממליץ על בדיקות נוספות? תודה, אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במתן שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורי

ד''ר נחום זילבר
    19/10/2008

כמה שנים אתה סובל מבעיה זו?
    אם זה רק לאחרונה - יתכן ומדובר בדלקת. אם זה שנים רבות זו כבר בעיה נוירואורולוגית שדורשת בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך!

אורי
    19/10/2008

אני סובל מזה כמה שנים כבר. מה לדעתך עלי לעשות עכשיו? אולי כדאי שאפנה לאורולוג מוסמך יותר, או שצריך ללכת בכיוון אחר? תודה שוב, אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורי

ד''ר נחום זילבר
    24/10/2008

על האורולוג לעשות בירור הכולל: אורודינמיקה ובדיקת flow

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו