מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גולה בשק האשכים וצריבה בשתןאסי18/10/2008
שלום דוקטור . לפני כחודש חשתי צריבה בשתן ולא כל כך ייחסתי חשיבות לאחר כמה ימים התנפח לי הצד הימני של שק האשכים (ללא כאב מיוחד) וכשנגעתי הרגשתי מין גולה כזאת שנמצאת ליד האשך הימני,ניגשתי לאורולוג והוא נתן לי טיפול אנטיביוטי(אוגמנטין 500 מ"ג 4פעמים ביום) של שבוע ואמר שזאת כנראה דלקת בשופכה.מספר ימים לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי חזרה הנפיחות והצריבה וניגשתי אליו שוב הפעם הוא נתן לי קוקטייל אנטיביוטי כאשר בארבעת הימים הראשונים לקחתי 4 כדורים ביום של 500 מ"ג וביומיים הנותרים של 150 מ"ג.הצריבה והנפיחות נחלשו בארבעת הימים הראשונים אבל מיד לאחר שעברתי לאנטיביוטיקה הפחות חזקה חזרה הנפיחות והצריבה ..אני באמת כבר לא יודע מה לחשוב אני כמעט שלושה שבועות כבר עם אנטיביוטיקה ואני מרגיש שזה לא הולך לעבור לי.. אשמח לקרוא את תגובתך... חג שמח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסי
ד''ר נחום זילבר19/10/2008לעיתים מצב זה של אפידידימיטיס הופך להיות כרוני. אולם האנטיביוטיקה שקיבלת שיפרה לפחות חלקית את מצבך. האם ביצעת US של האשכים? מה היה בבדיקת שתן כללית ותרבית אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)