גולה בשק האשכים וצריבה בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גולה בשק האשכים וצריבה בשתן
    אסי
    18/10/2008

שלום דוקטור . לפני כחודש חשתי צריבה בשתן ולא כל כך ייחסתי חשיבות לאחר כמה ימים התנפח לי הצד הימני של שק האשכים (ללא כאב מיוחד) וכשנגעתי הרגשתי מין גולה כזאת שנמצאת ליד האשך הימני,ניגשתי לאורולוג והוא נתן לי טיפול אנטיביוטי(אוגמנטין 500 מ"ג 4פעמים ביום) של שבוע ואמר שזאת כנראה דלקת בשופכה.מספר ימים לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי חזרה הנפיחות והצריבה וניגשתי אליו שוב הפעם הוא נתן לי קוקטייל אנטיביוטי כאשר בארבעת הימים הראשונים לקחתי 4 כדורים ביום של 500 מ"ג וביומיים הנותרים של 150 מ"ג.הצריבה והנפיחות נחלשו בארבעת הימים הראשונים אבל מיד לאחר שעברתי לאנטיביוטיקה הפחות חזקה חזרה הנפיחות והצריבה ..אני באמת כבר לא יודע מה לחשוב אני כמעט שלושה שבועות כבר עם אנטיביוטיקה ואני מרגיש שזה לא הולך לעבור לי.. אשמח לקרוא את תגובתך... חג שמח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסי

ד''ר נחום זילבר
    19/10/2008

לעיתים מצב זה של אפידידימיטיס הופך להיות כרוני. אולם האנטיביוטיקה שקיבלת שיפרה לפחות חלקית את מצבך. האם ביצעת US של האשכים? מה היה בבדיקת שתן כללית ותרבית אצלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו