מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוגלה/"שחור" על איבר המין.חסוי22/10/2008
שלום, אני גבר,שמי חסוי. בכל מקרה אני אתחיל בסיפור, אני מבקש עזרה. על איבר המין שלי כבר לפני כמה שנים צמח מן "שחור" כזה גדול יחסית.. מכיון שלא הוצאתי אותו ולא נגעתי בו כי זה מקום רגיש. ( יש לציין כי זה בחלקו העליון של איבר המין ). בכל אופן עם הזמן השחור הזה גדל וגדל וגדל והפך למן גוש קטן..ממש גוש! זה היה נראה מוזר, אבל כרגע אני בן 19 ולפני מספר שנים לא הייתי מתבייש מאימי, היא הוציאה לי את זה בכוח כמו שמוציאים שחור בפנים, ומאז לא היה שם כמעט כלום, אומנם על העור של איבר המין באמצע נשארו 2 חורים כאלה מוזרים,פתוחים, שעם חלוף השנים כנראה נכנס אליהם זיהום ויש לי את ה"שחור" הזה בשנית ואף טיפה כגוש גדול יותר, בכל אופן לפני מספר ימים לא יודע למה זה התחיל לכאוב לי, ואפילו טיפה התנפח וכשלוחצים על זה לכיון החורים הפתוחים בעור זה מפריש חומר לבן כלשהו כמו מוגלה, בכל מקרה זה גוש גדול וכל לחיצה היא ממש כואבת וגם הריח של המוגלה איננו נעים כלל וכלל. יחד עם זאת אני מתבייש ללכת לרופא כלשהו, האם יש פיתרון להעלים את המוגלה/השחור הזה על איבר המין (בחלקו העליון) ? האם ישנה תרופה? האם יש טיפול? זה כרגע כואב לי וזה בעיה לקיים יחסי מין ככה מעבר לכך שזה לא נעים. אם יש צורך בתמונה אני אוכל לצלם ולצרף לכאן על מנת שתבינו על מה מדובר. אני נואש, מחכה לתשובה, חסוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר נחום זילבר24/10/2008יתכן ומדובר בממצא דלקתי מקומי. אין מה להתבייש. פנה לרופא עור שיפתור את בעייתך לתמיד (אין צורך להסתייע באמא לצורך כך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה, הבעיה היא שאני בצבא עכשיו
חסוי28/10/2008אני מקווה שהרופאים שם ידעו לעשות את העבודה. כרגע הכאב נרגע זה נראה כאילו זה התנפח כמו פצע מוגלתי ונרגע... בכל אופן אלך לרופא, תודה.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר נחום זילבר28/10/2008בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)